Viborg by

13 restauranter i Viborg nomineret til årets bedste take away

13 restaurationer under Hungry-kæden i Viborg er nomineret til 'Årets Take away'. Stemmer skal afleveres inden 1. juni. Arkivfoto

Mens hele restaurationsmiljøet i Viborg har været lukket ned for spisende gæster, så har viborgenserne til gengæld i stor stil udnyttet, at det har været muligt at få leveret take away til hoveddøren. 13 af de mest populære take away steder er nu nomineret til årets bedste take away restaurant.

Det er den landsdækkende take away portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. viborgensernes bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen, har udvalgt de 13 nominerede restauranter. Men det er udelukkende byens brugere, som bestemmer vinderen.

– Vi har sammenholdt data fra kundernes bedømmelser med de oplysninger, vi har i databasen i øvrigt, og det giver os et præcist billede af, hvilke restauranter, der er mest populære, siger Rune Risom, administrerende direktør hos Hungry.dk

Nominerede i Viborg

De 13 nominerede restauranter i Viborg er: Centrum Pizza & Cafe, Crispy Chicken, Deep Pan Pizza Express, Familie Cafeen Thai Take Away, Frankie’s Pizza House, Khawand Pizzaria, King Pizza, Pizza Expressen 2, Sct. Ibs Pizza, Sol Pizza & Grill, Solin Tyske Döner Kebab & Pizza samt Viborg Pizzaria, Viborg’s Kebabhouse.

Viborgenserne skal afgive deres stemmer inden den 1. juni – det foregår på www.hungry.dk/hungryheroes. Herefter kåres vinderen i løbet af juni måned.

Klassikerne er favoritter

– Selvom take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, så viser vores analyser og statistikker, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er de mest populære take away retter. Det billede kendetegner også listen over de nominerede, forklarer Rune Risom.

Alle tal og tendenser peger ifølge Rune Risom på, at det også langt ind i 2020erne er den klassiske take away, der vil drive udviklingen, mens mere bæredygtige og grønnere alternativer ikke slår igennem så hurtigt.

Kommentarer