Viborg

Bilka inviterer til banko i bistroen. Tilmelding starter fredag

Pressefoto

Bilka gentager nu successen med banko i supermarkedets bistro. Det sker onsdag den 23. januar, men allerede på fredag 11. januar starter tilmeldingen.

Over hele landet kan konkurrencemennesker og banko-elskere godt begynde at sidde klar ved tastaturet, når tilmelding til dette års Bistrobanko åbner op fredag den 11. januar klokken 9.00. For når tilmeldingen åbner, er der nemlig rift om pladserne til Bistrobanko onsdag den 23. januar.

– Kunderne er vilde med Bistrobanko, og sidste år havde vi mere end hundrede på venteliste. Vi gentager derfor succesen i år, og glæder os til at alle kommer og hygger sig og har det sjovt med et spil banko, siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

Det er gratis at deltage i Bistrobanko – og bankopladerne bliver udleveret i Bilka, når deltageren kommer til eventen.

Først til mølle-tilmelding

Bistrobanko er klassisk banko, og der spilles i alt fem spil i hver Bilka.

I hvert af de fem spil er der præmier til både 1 række, 2 rækker og fuld plade. Præmierne varierer med alt fra en støvsuger, højtalere, klassiske familiespil til en Phillips AirFryer, så der vil være noget for enhver smag.

Det er først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner den 11. januar kl. 09:00 i Bilka. Hele familien er velkommen, men der skal være voksne til at hjælpe og holde styr på plader og brikker.

Om Bilkas Bistrobanko

  • Det er gratis at deltage i Bistrobanko
  • Bistrobanko foregår i hypermarkedets bistro den 23. januar klokken 19 i Bilka Viborg
  • Tilmeldingen åbner den 11. januar klokken 09:00 på bilka.dk/bistrobanko

Kommentarer