Dollerup

Carte Blanche inviterer til sidste ‘Silent Walk’ – denne gang i Dollerup Bakker

Onsdag den 24. juni inviterer Carte Blanche til 'Silent Walk' i Dollerup Bakker´. Pressefoto

Så er det sidste chance for at komme med på en af Carte Blanches populære Silent Walks i den smukke natur i Dollerup Bakker. 

Deltagerne i Silent Walks har set Dollerup Bakker i sne, i lysegrønt forårshumør – og nu er det så blevet tid til at opleve området i sommertøj, når årets sidste Silent Walk løber af stablen onsdag den 24. juni. 

Egentlig blev Silent Walks skabt som et afbræk i en travl hverdag – et stille øjeblik efter en lang arbejdsdag. Men efter de seneste måneders isolation og utryghed fik de guidede gåture i Dollerup Bakkers smukke natur en ny rolle: Her fik publikum igen en kunstnerisk oplevelse – oven i købet ude i naturen. 

Og det er et populært tiltag: ”Der var fuldt hus til begge Silent Walks i april og maj,” fortæller administrator Christina Blangstrup Dahl. ”Så ligesom sidste gang står vi klar med et ekstra hold, hvis det skulle blive nødvendigt.” 

Oplev naturen på nye måder

På en Silent Walk får deltagerne en oplevelse af ro og fordybelse. Sara Topsøe-Jensen fra teatret inviterer til en guidet poetisk vandring, hvor man kan opleve naturen – og se sig selv i den fra nye og overraskende vinkler.

Gåturen varer ca. en time, og der er taget højde for de nye vilkår på grund af coronasituationen. Derfor er det nødvendigt at melde sig til på forhånd. Det er også muligt at deltage, selvom man ikke selv kan komme ud til Dollerup Bakker. Carte Blanche arrangerer nemlig fælleskørsel fra teatret en halv time før gåturen starter. 

Tilmelding nødvendig

Arrangementet finder sted onsdag 24. juni. Man mødes enten klokken 16.30 ved Dollerup Ishus, Ravnsbjergvej 70, 8800 Viborg eller på Ammunitionsvej 4 i  Viborg klokken 16.00.

Carte Blanche gør opmærksom, at man til enhver tid retter sig efter de gældende forholdsregler i forhold til afstand og gruppestørrelse som følge af corona-situationen. Derfor er det nødvendigt med tilmelding til arrangementerne, og turen er tilrettelagt, så de deltagende kan holde afstand. 

Kommentarer