Karup

Efterårsferie med lokale aktiviteter i Karup

Lige om lidt er efterårsferien over os. Der skal hygges og venner og familie kommer måske på besøg. Der sker et hav af aktiviteter i efterårsferien og nogle af dem er endda lokale.

Dit lokale bibliotek i Karup åbner dørene for de mange børn, der har efterårsferie. På biblioteket kan du dykke ned i en god bog, hvis du elsker spændende historier. Og i den betjente åbningstid kan du lave dit eget kreative puslespil, hvis du er til farver og mønstre.

Onsdag den 16. oktober arrangerer Viborg Bibliotekerne teater for de mindste i Karup. Uden for Karup Bibliotek parkerer teaterbussen og spiller forestillingen ”Lene og Lillebror”. Det er dukketeater i særklasse og bedsteforældregenerationen vil kunne nikke genkendende til den originale dukke ”Lillebror”, der er tidligere kendt fra børne-tv i 1970’erne. Her kommer han i en lidt mere moderne version, om end han er lidt forvirret over, at TV nu er i farver. Forestillingen er for 4 – 7 årige. Billetter koster 30 kr. pr. person og kan bookes på https://ferieaktiviteter.viborg.dk/ fra den 23. september.

Hvis du gerne vil en tur i biografens mørke er det muligt at komme med De Kommunale Ferieaktiviteter i Karup Bio til reduceret pris. I samarbejde med Karup Bio arrangerer De kommunale ferieaktiviteter 2 forestillinger. Den ene er filmen ”Goose Boy”, der spiller onsdag den 16. oktober kl. 13.30. Gooseboy er en ny dansk børnefilm, der har præmiere i starten af oktober. Den anden film er ”Den lille afskyelige snemand” og spiller den 15. oktober kl. 13.30. Hvis billetterne bestilles via https://ferieaktiviteter.viborg.dk/ – inden den 9. oktober kl. 16.00 er billetprisen reduceret med 20 kr. pr. billet. Filmene er med dansk tale og primært for skolebørn.

Der er altså al mulig grund til at blive i lokalområdet i efterårsferien. Børn og børnebørn har rig mulighed for at møde børnekulturen lokalt – husk blot at bestille billet.

Kommentarer