Erhverv

Falck får ny direktør i Region Midtjylland

Dennis Abildgaard Jørgensen skal som ny regionsdirektør for Falck Ambulance fortsætte og udbygge det gode samarbejde med regionen.

Falck har fundet en ny regionsdirektør til ambulance-forretningen i Region Midtjylland. Det bliver Dennis Abildgaard Jørgensen, der senest kommer fra servicevirksomheden Coor, hvor han har været både udviklingschef, kontraktchef og driftschef.

– Vi har ledt efter én, der kunne bevare vores høje service over for patienter og kunder, øge vores kommercielle mindset og have et skarpt øje på kontrakter. Det har vi fået med Dennis Abildgaard, så vi glæder os til at byde ham velkommen – siger Jørgen Mieritz, der er direktør for Falck Ambulance i Danmark.

– Dennis har vist, at han kontinuert kan udvikle en servicevirksomhed, og det er et godt match til den proces, vi er i gang med både i Region Midtjylland og i Falck generelt.

Stor kontrakterfaring
Dennis Abildgaard Jørgensen har en baggrund fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet og har arbejdet i revisionsvirksomheden Deloitte inden sine 11 år hos Coor. Han ser frem til de kommende udfordringer, der ikke mindst byder på det kommende ambulanceudbud i Region Midtjylland.

– Jeg har arbejdet med store kontrakter med både offentlige og private organisationer igennem mange år, og den erfaring kan jeg tage med til Falck – siger Dennis Abildgaard.

– Jeg glæder mig til at komme i gang hos Falck, som både har en imponerende historie, men også er i rivende udvikling både som forretning og i forhold til innovation af sundhedsydelserne. Falcks solide erfaringer og udviklingsfokus kombineret med fokus på nærværende ledelse og trivsel, ser jeg som fundamentet for den gode service, som medarbejderne hver dag leverer til danskerne.

– Derfor er det også en kerneopgave at fastholde det gode forhold til borgerne i Midtjylland, der møder os derude, og til regionen, der er vores nærmeste samarbejdspartner på ambulanceområdet.

Dennis Abildgaard Jørgensen tiltræder i sin nye stilling den 1. december.

Kommentarer