Bjerringbro

Festlig familiekoncert i Gudenåhuset

Heartbeat Group. Pressefoto

Torsdag 29. oktober inviteres børnefamilier i Bjerringbro og omegn til familiekoncert i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek med stomp- og performancegruppen HeartBeat.

HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp.

Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles på hvad som helst. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert trommeslag – hvert hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.

Koncert med eller uden mad

Arrangementet finder sted torsdag 29. oktober klokken 17.00 i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek, og koncerten er arrangeret af Viborg Bibliotekerne i samarbejde med Levende Musik i Skolen.

Efter koncerten er det muligt at deltage i fællesspisning, som vil bestå af pølsehorn eller lignende.

Billetter inklusive mad og drikkevarer koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn og købes på viborgbib.dk, på Bjerringbro Bibliotek eller et af de øvrige biblioteker i Viborg Kommune. Uden mad er koncerten gratis, men tilmelding er nødvendig både med og uden mad.

Arrangementet afvikles i henhold til de gældende covid19 restriktioner og maden vil blive udleveret som portionsanretninger.

Kommentarer