Viborg

Festlig uddeling af priser til Viborg-egnens blomstrende erhvervsliv

Se billedserie Vinderne ved årets udgave af Award Show 2017. I galleriet kan ses de enkelte vindere i rækkefølge som beskrevet nederst i artiklen. Foto: Preben Madsen. Bragt med tilladelse fra Viborg-egnens Erhvervsråd

Viborg-egnens Erhvervsråd uddelte tirsdag aften for sjette gang erhvervspriser ved det stort anlagte Award Show 2017 i Tinghallen i Viborg. Og sjældent har der i Viborg og omegn været så meget fremdrift og optimisme at spore som netop nu. 

500 feststemte gæster, syv fornemme priser til glade vindere og et erhvervsråd, der kan se tilbage på et år, hvor der er fremgang og optimisme at spore over hele linjen. Det var ingredienserne, da Viborg-egnens Erhvervsråd tirsdag aften var værter ved Award Show 2017.

Erhvervsrådets Årspris

Omdrejningspunktet på denne aften var selvfølgelig at få afsløret, hvem der løb med priserne. Og blandt vinderne var Mammen Mejerierne, der til stor glæde for direktør og indehaver Lars Staunsbæk, modtog Erhvervsrådets Årspris.

– Erhvervsrådets Årspris betyder rigtig meget for os. Anerkendelsen af de mange år vi har lagt i det fag, som vi brænder for hver eneste dag, er dejlig at modtage. Vi er glade for at have hjemme i Viborg Kommune, og vi har et stærkt fællesskab især blandt de øvrige virksomheder omkring Bjerringbro, sagde Lars Staunsbæk, der også var stolt over, at det som en klassisk produktionsvirksomhed med nytænkning og dygtige medarbejdere er lykkedes at skabe vækst i et særdeles konkurrencepræget marked både nationalt og internationalt.

Made in Viborg

Ligeledes var økonomidirektør Karl Tholstrup fra Samson Agro en stolt mand. Under finanskrisen var virksomheden i knæ, men med blandt andet en satsning på produktudvikling buldrer den snart 100-årige virksomhed frem igen. Gyllespreder og gyllevognsproducenten Samson Agro modtager derfor årets ‘Made in Viborg’ pris.

– Made in Viborg prisen er især et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere. Samson Agro har en lokal forankring og en kultur, der giver et særligt sammenhold. Made in Viborg betyder blandt andet ordentlighed og flid og alle, der kommer til vores virksomhed vil opleve, det også kendetegner os, sagde Karl Tholstrup, der modtog prisen på vegne af direktør Lars Henriksen, der desværre var forhindret i at deltage i tirsdagens prisuddeling.

Tilfreds direktør

Hos Viborg-egnens Erhvervsråd, der står bag prisuddelingen, var direktør Henrik Hansen glad for at se tilbage på et spændende og positivt år, og han var især tilfreds med tendensen, der viser fremgang hos mange af de lokale produktionsvirksomheder.

– Det er kendetegnende for mange af de nominerede, at man ikke behøver at være en it-virksomhed eller i den kreative branche for at udvikle sig på et marked. Væksten kan komme fra mange steder, når man har de rigtige mennesker ansat, og når man holder fokus på hele tiden at udvikle sin kerneforretning, siger Henrik Hansen.

– Mange gamle lokale virksomheder bliver ved med at genopfinde sig selv og finde nye veje. Det er vigtigt at anerkende, sætte pris på og slå fast, at produktionsvirksomheder fortsat har en fremtid på Viborgegnen, for det skaber arbejdspladser og fremdrift for hele kommunen, pointerer han.

Nye tilbud til medlemmerne

I det kommende år vil Viborg-egnens Erhvervsråd styrke det lokale erhvervsfællesskab yderligere med en række nye tilbud til medlemmerne.

Det sker med blandt andet dynamiske advisory boards, værktøjskurser og skræddersyede funktionsnetværk, hvormed man vil understøtte og udvikle det lokale erhvervsliv til fremtidens udfordringer.

Her er alle vinderne

Erhvervsrådets Årspris: Mammen Mejerierne A/S.
Øvrige nominerede var DLT Group A/S og Holmris Group A/S.

Iværksætterprisen: Modified Solutions ApS v/‎Tom Frank Christensen.
Øvrige nominerede var Søster Lagkage, og Morten Laulund Uldbæk fra firmaet Lydbehag.

Made in Viborg Prisen: Samson Agro A/S.
Øvrige nominerede var Nybo Workwear A/S og KSN Industri A/S.

Årets Erhvervsleder: Claus Anker Christensen, AC Group A/S.

Årets Erhvervstalent: Patrick Bøje Rasmussen, Bygningsstruktør.
Øvrige nominerede var fotograf Michael Kaysar Jensen og elektronikfagtekniker Rasmus Haupt Dybkjær.

Årets Medarbejder: Elena Alexa, Nørlum ApS.
Øvrige nominerede var Eva Lynggaard-Verity fra Mercantec og Liss Kristensen fra Viborg HK.

Prisen for Social Ansvarlighed: Rema 1000 på Marsk Stigsvej og i Overlund.
Øvrige nominerede var JP Group A/S og El:Con.

Kommentarer