Foulum

Fodboldtalent fra Foulum signet til Fortuna Hjørring

Mathilde Carøe Vistisen sammen med Fortunas cheftræner Niclas Hougaard. Foto: Fortuna

16-årige Mathilde Carøe Vistisen fra Foulum har lavet aftale med Fortuna og Dana Cup Academy og indtræder i liga-truppen. Det skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

Fortuna Hjørring er Danmarks førende fodboldklub for kvinder, så det er et spring frem i fodboldkarrieren for 16-årige Mathilde Carøe Vistisen, der sparkede til sin første fodbold i Foulum IF for mange år siden.

Ifølge fodboldklubben i Hjørring er det da også en “absolut talentfuld midtbanespiller”, der flytter ind hos Fortuna. Mathilde Carøe Vistisen har spillet 5 U17-landsholdkamp og 9 kampe på U16-landsholdet.

Hun havde sine første fodboldår i Team Viborg, og det seneste halve år har hun været hos FC Nordsjælland. Men nu er hun vendt tilbage til Jylland, hvor Fortuna Hjørring har skrevet kontrakt med det unge fodboldtalent.

– Mathilde er en spiller, vi har ønsket at arbejde sammen med i lang tid. Vi tror på, at vi kan være med til at udvikle Mathilde til at blive en fremtidens profil i Kvindeligaen, derfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes os at få Mathilde tilknyttet i Fortuna Hjørring, siger Fortunas cheftræner Niclas Hougaard og fortsætter:

– Aftalen med Mathilde er en cadeau til vores set-up og til det talentprogram, som vi hele tiden arbejder på at optimere.Mathilde er et bevis på, at vi kan tiltrække nogle af de bedste, unge kvinde/pige-fodboldspillere i Danmark.

Cheftræneren beskriver Mathilde som en dygtig midtbanespiller, der både har gode visioner i sit spil frem i banen samtidig med, at hun også kan binde spillet sammen og være et omdrejningspunkt centralt i banen.

– Mathilde har en stærk pasningsfod og dækker store områder i banen, og er derfor også et godt eksempel på en midtbanespiller, der både kan skabe balance for vores hold, og ubalance for modstanderen, lyder vurderingen.

Mathilde er nu i gang med Fortuna, efter hun for et par uger siden var i Hjørring, sammen med far, Brian Vistisen, for at underskrive kontrakten. Foto: Fortuna

Kommentarer