Ørum

Formandsskifte hos Tjelecenteret i Ørum

Tidligere formand, Christian Børsting (th), ønsker sin afløser, Claus Gustafsson, tillykke med valget. Fremsendt foto

Christian Børsting har været formand for Tjelecenteret siden indvielsen i 2008, men nu overlader han tøjlerne til nye kræfter. Hans afløser bliver Claus Gustafsson, som også var med til at føde tankerne om Tjelecenteret i sin tid.

Efter 12 år på posten som bestyrelsesformand for Tjelecenteret, har Christian Børsting valgt at kaste sin energi over andre aktiviteter. Derfor skulle der på repræsentantskabsmødet, som blev afholdt tirsdag 16. juni vælges ny formand.

Her blev Claus Gustafsson valgt til ny formand for Tjelecenterets bestyrelse og repræsentantskab.

– Claus har et stort kendskab til Tjelecenteret, som han selv var med til at lægge planerne for for mere end 15 år siden. Dengang og frem til 2017 var han med som formand for Ørum Idrætsforening, fortæller Christian Børsting.

Claus glæder sig til igen at være med til at videreudvikle Tjelecenteret, som siden byggeriet i 2008 løbende er blevet videreudviklet og forbedret – senest i 2019 med en kraftig udvidelse af Forsamlingshusets køkken.

Den første store milepæl bliver at arbejde videre med den 2025 plan, som bestyrelsen påbegyndte i efteråret 2019.

I årets beretning fortalte den afgående formand Christian Børsting om endnu et godt år for Tjelecenteret, der foruden byggeriet og opstart af 2025 plan har budt på udfordringer med nedlukning på grund af corona samt ansættelse af ny centerleder. Det gode økonomiske resultat i 2019 betyder, at idrætsforeningerne kan slippe for at betale husleje i lukningsperioden.

Formanden berettede om, at den nye centerleder Kristian Steffensen er kommet rigtigt godt fra start til trods for, at centeret blev lukket ned bare to måneder efter han var begyndt.

Formanden takkede hele bestyrelsen for mange års godt samarbejde og rettede desuden en særlig tak til Per Stisen, der ønskede at stoppe i bestyrelsen. Egon Jensen blev valgt til nyt medlem af bestyrelsen, der nu består af den nye formand Claus Gustafsson, Anders Lund, Michael Engberg, Bent Grønbech Hansen og Søren Glud samt nyvalgte Egon Jensen.

Kommentarer