Ørum

Historisk sejr – Foulum IF i serie 1 for første gang nogensinde

Se billedserie Efter en sikker sejr på 4-0 hyldede spillerne træner Ulrik Sørensen, som på bare to år har sendt holdet fra serie 4 op i Serie 1. Foto: Henrik Christensen, H.C. Fritidsfoto. Se flere billeder i galleriet

En overvældende sejr på 4-0 over Stoholm IF sikrede fredag Foulum IF en plads serie 1. Resultatet sender samtidig Stoholm ned i serie 3.

Det var lagt op til fest ved fodboldbanerne i Ørum, hvor omkring 200 mennesker var mødt frem for at heppe på de lokale fodbolddrenge i Foulum IF til det skæbnesvangre opgør mod Stoholm.

Der var meget på spil for begge hold, da en sejr ville sikre Foulum den historiske oprykning til serie 1, mens Stoholm havde brug for en sejr for at undgå nedrykning til serie 3.

Selvom Foulum indkasserede et bittert nederlag på udebane sidste gang de mødte Stoholm, så var der ingen usikkerhed at spore hos holdet, der sendte det første mål i kassen efter en god halv times spil. Første halvleg bød på endnu et mål – samt en gedigen regnskylle – inden pausen, hvor både spillere og publikum allerede lugtede oprykning forude.

I anden halvleg skinnede solen igen over grønsværen i Ørum, hvor endnu to mål satte en tyk streg under sejren til de lokale fodboldhelte.

Da træner Ulrik Sørensen i starten af 2017 overtog holdet lå man og kæmpede i serie 4. Allerede i november samme år var Foulum IF efter 25 år tilbage i Serie 2, og nu har de endnu engang toppet med oprykningen til Serie 1.

Kommentarer