Kultur og events

HK sætter fokus på IT-profiler, persondata og digitalisering

Preben Mejer taler ved HK's konference om ”Vores digitale fremtid”

Arbejder du med IT og er medlem af HK MidtVest eller HK Østjylland? Så har du muligheden for at komme til en konference, hvor du kan blive inspireret på den digitale front. Ved konferencen har du mulighed for at høre oplæg om ”Vores digitale fremtid” af Preben Mejer.

Preben Mejer er af Computerworld kåret til én af Danmarks ti mest indflydelsesrige IT-personer og
af Børsens Nyhedsmagasin valgt til mest nyskabende danske IT-personlighed. Han er uddannet boghandler, ville egentlig læse psykologi, men brugte i stedet sin tæft for menneskevæsenet til forudsigelse af PC’ens indtog og stiftede Danmarks første og største leverandør af PC’er, DanaData. Han startede senere Danmarks dengang største internetvirksomhed, TDC Internet.

Siden 2000 har Preben Mejer været involveret i en række teknologi- og forskningsorienterede aktiviteter (blandt andet IVS, det nuværende Northcap Partners, Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet). I 2001 startede Preben Mejer desuden Innovation Lab, der er et videnscenter omkring den nyeste teknologi.

Konferencen byder også på en gennemgang af fem nye fagprofiler for IT-medarbejdere i kommunalt regi ved fagkonsulent Elin Jørgensen, HK.

Og så kan du høre, hvad den nye persondataforordning helt konkret betyder for din kommune eller regionen? Hvordan sikrer du som IT-professionel, at arbejdet med databehandling efterkommer de nye krav?

Oplægsholder er Birgitte Kofod Olsen, jurist og Ph.d., partner og indehaver af Carve Consulting og
medstifter af tænkehandletanken DataEthics.

HK er vært ved morgenkaffe, frokosthapsere og coffee-to-go til hjemturen. Det er gratis for medlemmer af HK at deltage i konferencen, som bliver afviklet torsdag 8. februar 2018 på Golf Hotel Viborg, der har indkørsel fra Randersvej 2 i Viborg.

Der er frist for tilmelding fredag 8. december 2017. Du melder dig til på hk.dk, og der er mulighed for at melde sig til hele konferencen eller blot den del, der har interesse for dig.

Kommentarer