Viborg By

Højskolesangbogens nye version fejres i Sortebrødre Kirke

Siff Møller og Søren Graversen, Siffgraversen:DUO kan opleves i Sortebrødre kirke 11. november. Pressefoto

”Fællessang for frihed” – sådan hedder arrangementet, hvor vi fejrer udgivelsen af Højskolesangbogens 19. udgave.

Viborg Bibliotekerne forener Viborg Kommune i fællessang og frihed og fejrer den nye udgave af Højskolesangbogen i Sortebrødre Kirke til en koncert, hvor Siffgraversen:DUO fører an.

Arrangementet finder sted onsdag den 11. november klokken 19.30 i Sortebrødre Kirke

“Sanger Nicoline Siff Møller og Søren Graversen bag klaveret vil tage publikum med på en rejse, hvor omdrejningspunktet er lysten til – og glæden ved – at mødes i musikken. Tonen strækker sig fra det sarte og neddæmpede, til det swingende og humoristiske. Resultatet er personligt, legende, usentimentalt og stemningsfyldt. Man vil som publikum blive draget ind i de sange, der præger den nye udgave af højskolesangbogen”, lyder det i beskrivelsen af arrangementet.

Det bliver en aften, hvor Siffgraversen:DUO præsenterer et repertoire med egne arrangementer, unikke fortolkninger af populære danske sangskrivere som Mads Langer, Anne Linnet, Thomas Helmig, Lukas Graham og med fællessang undervejs.

Der er fri entre til koncerten, men tilmelding er nødvendig. Gratis billetter bestilles på www.viborgbib.dk/arrangementer

Arrangementet bliver afholdt efter de gældende Covid19-restriktioner for kulturarrangementer.

Koncerten 11. november er et Spil Dansk arrangement og er arrangeret i samarbejde med Sortebrødre Kirke og Viborg Kommune.

Kommentarer