Viborg

Jesper Bennetsen ny leder af Viborg Ungdomsskole

Jesper Bennetsen er ny leder af Viborg Ungdomsskole. Fremsendt foto

Den 1. februar næste år sætter Jesper Bennetsen sig i førersædet på Viborg Ungdomsskole.

Jesper Bennetsen er 46 år og kommer fra en stilling som ungeleder i Ikast-Brande med ansvar for blandt andet ungdomsskolen.

Med sig har Jesper Bennetsen mere end 13 års ledererfaring i rygsækken som leder af fritidsafdelingen og 10. klasse på Silkeborg Ungdomsskole med mere.

En skole med et fantastisk miljø

Jesper Bennetsen glæder sig til at starte i Viborg og siger i forbindelse med ansættelsen.

– Viborg Ungdomsskole har et fantastisk miljø, hvor eleverne – uanset baggrund – har mulighed for at realisere deres potentiale i gode fællesskaber. I mødet med Viborg Ungdomsskoles indstillingsudvalg er det blevet tydeligt, at det, jeg står for, passer rigtig godt sammen med den vision, der bliver arbejdet med hver eneste dag på ungdomsskolen.

Det faktum, at Viborg Ungdomsskole er en særdeles veldrevet skole med dygtige og kompetente medarbejdere og ledere, samt Viborg Kommunes ambition om at skabe sammenhæng for borgerne gør, at jeg glæder mig til opgaven, siger den kommende ungdomsskoleleder.

Et godt match

Også Viborg Kommunes skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang er meget glad for ansættelsen.

– I løbet af ansættelsesprocessen er det blevet tydeligt for os, at Jesper Bennetsen er et rigtigt godt match for Viborg Ungdomsskole. Jespers værdier repræsenterer det ledelses- og børnesyn, vi står på i Viborg og i Børn & Unge. Elever, forældre, medarbejdere, ledelse og bestyrelse får en skoleleder med hjertet på rette sted, lyder meldingen.

Kommentarer