Viborg

Kendt studievært besøger erhvervsrådet

Studieværten Morten Ankerdal fra TV2 besøger VIBORGegnens Erhvervsråd med sit foredrag ”Bliv en vinder blandt vindere”, hvor han blandt andet giver sit bud på, hvordan vi kan agere frontfigur samtidigt med at være holdspiller.

Det handler om at kunne samarbejder med sin kollegaer samtidigt med, at man er en konkurrent. Morten Ankerdal tager udgangspunkt i sig selv, når han fortæller om, hvordan man bliver en vinder blandt vindere. Morten er nemlig afhængig af holdindsatsen og sine kollegers arbejde for selv at kunne levere optimalt.

Samtidigt med at vi skal forholde os til organisationens værdier og de øvrige kolleger, er det for Morten Ankerdal helt essentielt at være bevidst om egne værdier, og at disse kan forenes med den kultur, man arbejde i for at kunne trives.

Undervejs i foredraget viser Morten Ankerdal sjove klip og fortæller levende om den udvikling, han selv har gennemgået i løbet af sin karriere for at nå til den tryghed og selvsikkerhed, han i dag indtager i rollen som studievært.

Han kommer ind på emner som personlig udvikling, værdier, motivation, samarbejde og arbejdskultur, og han giver sit bud på, hvordan vi skal agere i en verden der er i konstant forandring.

Foredraget finder sted 23. marts 2017 på Golf Salonen i Viborg. Tilmelding skal ske til VIBORGegnens Erhvervsråd på ver.dk/aktivitetskalender, hvor oplysning om pris også kan findes.

Efter foredraget afholder VIBORGegnens Erhvervsråd ordinær generalforsamling fra klokken 17.00.

 

Kommentarer