Debat og politik

Kristian Pihl Lorentzen bliver nyt medlem af Miljø- og Fødevareklagenævnet

Efter indstilling fra Venstres folketingsgruppe er det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen blevet udpeget som nyt medlem af Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Kristian Pihl Lorentzen tiltræder nævnet 1. februar 2021. Miljø- og Fødevareklagenævnet er den øverste administrative klageinstans for afgørelser på Miljø- og Fødevareministeriets områder og holder til i Viborg i Nævnenes Hus.

– Jeg er meget beæret og stolt over, at min folketingsgruppe betror mig det vigtige hverv som medlem af Miljø- og Fødevareklagenævnet. Jeg glæder mig til at få støvlerne på komme i gang med arbejdet med at bidrage til en hurtig, effektiv og fair afgørelse på konflikter, når de opstår mellem borgere, virksomheder og myndigheder med flere. Derudover ser jeg frem til, at bidrage med viden og engagement inden for natur-, miljø-, landbrug-, fiskeri- og fødevareområdet, der har haft min interesse i alle mine 27 år som folkevalgt i først byrådet og efterfølgende i folketinget. Og så glæder jeg mig naturligvis over, at nævnet holder til lokalt – mindre end 20 kilometer fra min bopæl i Ans, om end en stor del af opgaven skal løses ude i felten landet rundt med støvlerne på, udtaler Kristian Pihl Lorentzen i forbindelse med  udnævnelsen.

Kommentarer