Hammershøj

LandboSenior aflyser møde med Søren Ryge i Hammershøj

De personer, som eventuelt mødte uanmeldte op til Søren Ryge-foredraget onsdag aften, blev mødt af dette opslag i døren. Arrangementet blev aflyst på grund af usædvanligt mange aflysninger, som bestyrelsen tilskriver uroen omkring Coronavirusset. Foto: Gitte Hagsholm

Onsdag aften skulle Hammershøj forsamlingshus været fyldt med gæster, der kom for at høre Søren Ryge fortælle om Grænselandet og Genforeningen. 

Arrangementet var lavet i anledning af, at man i år fejrer 100 året for sammenlægningen.

Som billedet viser, er arrangementet imidlertid blevet aflyst.

– Vi har de seneste dag modtaget mange aflysninger fra folk, som var bekymrede over situationen med Coronavirusen, og derfor besluttede vi i formiddag at aflyse, fortæller formand for LandboSenior Purhus Tjele, Christian Andersen.

Han fortæller, at det skete i samråd med Søren Ryge, som var enig i beslutningen, og han kan samtidig meddele, at det ikke får nogen økonomiske konsekvenser for foreningen.

– Vi har lavet en ny aftale med Søren Ryge, som i stedet kommer til Hammershøj den 20. januar. Det er vi glade for, og det betyder også, at vi ikke får nogle penge i klemme på grund af aflysningen i aften.

Bestyrelsen sendte aflysningen ud til de tilmeldte deltagere, og for en sikkerheds skyld blev der også sat et skilt i døren til forsamlingshuset, så folk, der kunne finde på at dukke op uanmeldt, også fik besked om aflysningen.

Christian Andersen fortæller, at man havde tænkt sig at gennemføre arrangementet, hvis det ikke havde været for de mange aflysninger.

Senere onsdag aften tonede Statsministeren imidlertid frem på TV med meddelelsen om, at der nu udstedes et påbud mod at samles mere end 100 personer indendørs. Så i den kontekst var beslutningen om at aflyse alligevel velvalgt.

Kommentarer