Rødkærsbro

Landdistriktspuljens ansøgningsfrist forlænges til 7. april

Ansøgninger til Landdistriktspuljen skulle oprindeligt have været Erhvervsstyrelsen i hænde inden 24. marts. Den deadline er nu udskudt til 7. april. Pressefoto

Som følge af tekniske problemer med ansøgningsportalen er fristen for at ansøge om støtte fra Landdistriktspuljen forlænget til 7. april. Det oplyser Bolig- og Planstyrelsen.

Ildsjæle, foreninger, forskere og andre med gode idéer til projekter i landdistrikterne får nu ekstra dage til at søge om midler fra Landdistriktspuljen til at gøre projekterne flyvefærdige.

På grund af tekniske problemer med ansøgningsportalen er fristen for at ansøge om støtte fra Landdistriktspuljen forlænget fra den 14. marts til 7. april.

Det oplyser Bolig- og Planstyrelsen på hjemmesiden Liv og Land

I år er der afsat 62 millioner kroner til udviklingsaktiviteter i landdistrikterne – hele 38 millioner kroner mere end i 2020. De tre ansøgningsrunder i år erstatter de tidligere års to runder.

I år vil der derfor både være en runde i det tidlige forår, til sommer og til efterår. Årets første runde uddeler midler for i alt 13,5 millioner kroner fordelt over tre emner:

  • 9,6 millioner kroner til projekter i områder med landvindmøller
  • 2,5 millioner kroner til projekter på de små øer
  • 1,4 millioner kroner til forskningsprojekter

Ansøgningsskemaer og vejledninger kan findes på Livogland’s underside om Landdistriktspuljen

Kommentarer