Hammershøj

Lindas Madhus i Hammershøj åbner igen

Indehaver af ejendommen og tankanlægget, Torben Gregersen (tv), har med støtte fra lokale erhvervsdrivende etableret et anpartsselskab, som driver Lindas Madhus og Kiosk videre. Foto: Gitte Hagsholm

Fra i morgen onsdag 10. juli kan man atter købe hjemmelavede retter, grillmad og kioskvarer i Hammershøj, hvor Lindas Madhus genåbner i en ny konstellation, men stadig med Linda bag disken.

I maj måned blev Lindas Madhus i Hammershøj erklæret konkurs på grund af en skattegæld.

Det var der mange faste kunder som begræd, og forpagter Linda Kristensen prøvede selv at finde en løsning, så stedet kunne drives videre, men det kunne ikke lade sig gøre.

Ejer af tankanlægget og ejendommen, som husede Lindas Madhus, Torben Gregersen, syntes også, at det var ærgerligt med det tomme lokale og tabet af en butik og spisested.

– Jeg synes, det er så trist, når noget lukker, og jeg overvejede, hvad jeg kunne stille op, siger han og fortsætter:

– Jeg fik henvendelser fra flere af de lokale erhvervsdrivende, hvis medarbejdere har været flittige kunder hos Lindas Madhus, og de tilkendegav deres ønske om at bidrage til at finde en løsning, fortæller Torben Gregersen.

Løsningen blev, at han med erhvervslivets opbakning i ryggen oprettede et anpartsselskab til at drive Lindas Madhus og kiosk, og hvor Linda Kristensen har fået ansættelse.

– Det er jeg meget glad for. Det vigtigste er, at vi nu kan åbne igen, så folk har et sted at tage hen og købe deres mad, og jeg glæder mig til at komme igang, siger Linda Kristensen.

Den ufrivillige pause er blevet brugt til at renovere butik og café, som har fået nyt ‘look’ med blandt andet friske farver og ny indretning.

Lindas Madhus åbner igen i morgen onsdag klokken 06.30.

Kommentarer