Fly

’Litteratur & Lækkerier’ rykker ud til Kirkebæk, Fly og Hald Ege

Arkivfoto

’Litteratur & Lækkerier’ er et nyt tilbud, som Viborg Bibliotekerne turnerer rundt med i kommunens lokalområder.

Torsdag 18. januar var der premiere på Viborg Bibliotekernes nye tiltag, ’Litteratur & Lækkerier’, med et arrangement i Karup Kultur- og Forsamlingshus.

Her var der ginsmagning blandet med litterære smagsprøver på plakaten. Et arrangement, der trak fulde huse – med en overvægt af mandlige deltagere, forlyder det.

Flere lækkerier på plakaten

Nu er de næste arrangementer programsat, og onsdag den 21. februar klokken 19-21 kommer ’Litteratur & Lækkerier’ til Kirkebæk Forsamlingshus.

Her vil der blive serveret kagebord samt en god historie om, hvordan Søstrene Lagkage turde tage springet til at starte deres egen lille café. Med sig har de biblioteket, som medbringer bøger om mod og nye mål.

Torsdag den 1. marts klokken 19-21 rejser ’Litteratur & Lækkerier’ til Flyfabrikken i Fly. Her er der stærke kvindeskæbner og god gin på plakaten.

Onsdag den 7. marts klokken 19-21 når tilbuddet Hald Ege, hvor Vin & Vin disker op med lokale øl med karakter, mens biblioteket deler insider-tips om de nyeste litteratur-trends.

Entreen inklusive kage, lokale øl eller gin er 50-60 kroner og billetten kan købes på Viborg Bibliotekernes hjemmeside viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.

’Litteratur & Lækkerier’ er støttet af Erhvervsstyrelsens Landdistriktspulje og udviklet i samarbejde med Viborg Landsbysammenslutning.

Hvis man har lyst til at få ’Litteratur & Lækkerier’ ud til sit eget forsamlingshus, kan man kontakte Dagny Vistisen ved Viborg Bibliotekerne.

Kommentarer