Viborg

Mads & Monopolet rykker ind i Tinghallen på lørdag

Oplev Mads & Monopolet 'live on stage' i Tinghallen på lørdag 25. marts klokken 20.00. Pressefoto

Det populære radioprogram Mads & Monopolet er på Danmarksturné, og næste lørdag kommer programmet til Tinghallen med Hella Joof, Mads Christensen og  Pernille Rosenkrantz-Theil i panelet.

Hver lørdag formiddag tuner titusinder af radiolyttere ind på DR P4 for at høre ” Mads & Monopolet”, hvor den kendte radiovært Mads Steffensen udruller alle slags dilemmaer, som så bliver vendt og drejet af et panel af kendte danskere.

Lørdag den 25. marts går den kendte radiovært Mads Steffensen på scenen i Tinghallen for at præsentere et broget scenarie af dilemmaer for drømmeholdet, bestående af ‘Blærerøven’ Mads Christensen, den farverige skuespiller, instruktør og forfatter Hella Joof og den kendte politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

Populært radioprogram med 13 år på bagen

Mads & Monopolet har 13 år på bagen som radioprogram og har flere gange rejst landet rundt og sendt radio fra festivalscener, kulturhuse og teatre.

Men i øjeblikket er Mads & Monopolet for første gang ude på en ren underholdnings-tour, omfattende blandt andet showet i Tinghallen den 25. marts.

“Indholdet er der ikke ændret på. Det er fortsat os alle sammen, som er hovedpersonerne. Et væld af vedkommende dilemmaer skal vendes og diskuteres af de garvede Monopol-deltagere, og naturligvis er det Mads Steffensen, der styrer slagets gang og sørger for nogenlunde ro og orden”, lyder beskrivelsen af showet.

Med eller uden mad

Det er muligt at spise forud for arrangementet. Tinghallen har disket op med en lækker 4-retters menu til 248 kroner. Det er nødvendigt at forudbestille maden, og hvis man bestiller mad og billet samtidig, udløser det en rabat på menuen.

Man kan også nøjes at komme til selve showet, som starter klokken 20.00. Billetterne er nummererede og koster 300 kroner stykket.

Se flere detaljer om arrangementet her.

Kommentarer