Coronanyt

Man kan stadig få telefonisk rådgivning hos Kræftrådgivningen i Viborg og Herning

Arkivfoto

Kræftens Bekæmpelse har lige som resten af Danmark lukket ned for alle aktiviteter, hvor mennesker samles for at begrænse udbredelsen af coronavirus. Men kræft kan ikke sættes på pause, derfor er rådgiverne i kræftrådgivningerne i Viborg og Herning klar ved telefonen, hvis kræftpatienter, pårørende og efterlevende har brug for rådgivning og støtte.

Kræftpatienter, pårørende og efterlevende kan stadig få professionel rådgivning i kræftrådgivningerne i Viborg og Herning. De skal blot ringe i stedet for at møde personligt op. På grund af corona-situationen i Danmark er kræftrådgivningerne midlertidigt lukket for personligt fremmøde. Alle aktiviteter, samtalegrupper og muligheden for at komme forbi til rådgivningssamtale er derfor sat i bero.

Ditte Jacobsen, rådgivningsleder i kræftrådgivningerne i Viborg og Herning, håber, at kræftpatienter og pårørende, vil benytte sig af muligheden for at ringe til rådgiverne i stedet:

– Selvom corona fylder meget i samfundet lige nu, kan kræft ikke sættes på pause. Der kan stadig opstå mange spørgsmål og overvejelser i livet med kræft – og i efterforløbet. Og samtidig kan corona give særlige bekymringer. Vi er klar til at rådgive kræftpatienter, pårørende og efterlevende om både livet med og efter kræft og bekymringer, der kan bliver forstærket grundet corona. Så tøv ikke med at ringe til os, siger Ditte Jacobsen.

Kræftrådgivningen er foreløbigt lukket frem til og med den 29. marts, men det kan ændre sig alt efter hvordan situationen udvikler sig. Kontakt kræftrådgivningen, hvis du har spørgsmål i forhold til afholdelsen af kommende aktiviteter eller hvis du har brug for rådgivning.

Kontakt Kræftrådgivningerne 

Kræftrådgivningerne i Viborg og  Herning  kan træffes mandag til torsdag klokken 10-16 samt fredag klokken 10-13 på telefon 70 20 26 63 eller email: Herning@cancer.dk

Telefonisk rådgivning i hele landet

Alle kræftpatienter og pårørende kan få professionel rådgivning hos Kræftens Bekæmpelse. Tilbuddet er gratis, og man behøver ikke at være medlem for at få rådgivning. Lige nu er kræftrådgivningerne lukkede for personligt fremmøde på grund af corona-situationen, men man kan ringe til den lokale kræftrådgivning og få en telefonisk rådgivningssamtale. Man kan også ringe til Kræftlinjen på 80 30 10 30.

Kommentarer