Viborg

Medlem og tidligere formand for Hjerteforeningen Viborg hædret

Poul Sørensen, Viborg, fik flotte ord med på vejen af formand for Hjerteforeningen, professor og dr.med. Christian Hassager, da han 11. maj modtog Hjerteforeningens guldnål. Foto: Stefan Kristensen/Hjerteforeningen.

Poul Sørensen modtog Hjerteforeningens guldnål ved det årlige Repræsentantskabsmøde og Frivilligdag i Odense den 11. maj.

Poul Sørensen har været formand for Hjerteforeningen Viborg først i 10 år, og da han overlod posten som formand til en anden, fortsatte Poul Sørensen som menigt medlem af Hjerteforeningen Viborg. Han er stadig et aktivt medlem af lokalforeningen.

Formand for Hjerteforeningen, professor og dr.med. Christian Hassager, overrakte guldnålen til Poul Sørensen med ordene:

“At du fortsætter dit engagement i hjertesagen, er glædeligt, for det viser, at vores sag er så vigtig, at man ikke bare forlader den. Du er altid gået op i, at Hjerteforeningens medlemmer skulle serviceres bedst muligt, og du er altid mødt op på både gymnastik- og svømmehold ved sæsonens start, hvor du har fortalt om Hjerteforeningens tilbud. Du får ord som at være meget behagelig og omgængelig og med et godt blik for detaljen med på vejen”.

Christian Hassager nævnte også Pouls Sørensens professionelle liv – hans lange karriere inden for landbrugsforskning. Poul Sørensen er dr.agro. og professor emeritus ved Aarhus Universitet med speciale inden for forskning i høns.

Christian Hassager afsluttede sin tale til Poul Sørensen med ordene:

“Poul – der er stadig fuld fart på dig, og det er en stor fornøjelse at kunne overrække dig Hjerteforeningens guldnål sammen med en stor tak for din flotte frivillige indsats for hjertesagen. Tillykke”.

Hjerteforeningens guldnål

Guldnålen gives som en anerkendelse af at have beklædt en formandspost i en af Hjerteforeningens lokalforeninger eller klubber i 10 år eller mere. I år skete overrækkelsen ved Hjerteforeningens Repræsentantskab og Frivilligdag den 11. maj, hvor mere end 200 frivillige deltog.

Kommentarer