Ørum

Molfoør-festen 2019 – Ørumborgerne kan godt begynde at glæde sig

MolFoØr udvalget 2019. Bagest fra venstre: Peter Jacobsen (Ridefoged), Christopher Brixen, Anders Elkjær, Jeppe Nielsen og Anni Jensen. Forrest fra venstre: Ina Borup, Tommy Christensen og Trine Lauritsen. Katrine Belahcene er ikke til stede. Fremsendt foto

Mens folk er på vej på sommerferie, så er Molfoørudvalget ved at lægge sidste hånd på programmet til Molfoørfesten, som rulles ud i uge 32. Og det bliver en rigtig familiefest, lover formand og ridefoged, Peter Jacobsen.

En fest for festens skyld og til glæde for borgerne i lokalsamfundet. Sådan beskriver ridefoged, Peter Jacobsen, de overordnede linier for årets Molfoørfest, der løber af stabelen i uge 32.

– Vi har tilstræbt at sammensætte et program, som appellerer til alle vores borgere uanset alder; der er noget for børnene, for de unge, de voksne og seniorerne, siger Peter Jacobsen, som forventer, at man kan tiltrække i gennemsnit 500 gæster pr. dag.

– Folk udefra er selvfølgeligt meget velkomne, men Molfoørfesten er først og fremmest en lokal begivenhed, der skal samle folk og styrke fællesskabet i vores lokalsamfund, fastslår han.

Nyt og ‘gammelt’

Det er der nok ikke nogen, der er uenige i, og årets program indeholder da også mange af de gode og populære traditioner, som fællesspisning, nøglekonkurrence, bankospil, revy og andre festlige indslag, der altid har stor opbakning.

Men der er også flere nyheder på trapperne. Børnene kan især glæde sig til fredag, hvor der bliver stort legeland med blandt andet et klatretårn, hoppeborg og andre spændende ting. Her vil nogle af skolens juniorledere og andre unge fra byen lege og lave aktiviteter med børnene.

Fed fredag

Imens kan forældrene se frem til en festlig fredag aften i teltet, hvor en tidligere tradition med ‘Irsk Aften’ bliver genoplivet. Senere samme aften skrues der yderligere op for gassen, når bandet Abba Revival går på scenen. Lidt af en satsning, som kan lade sig gøre på grund af Molfoørfestens platinsponsorer, fortæller Peter Jacobsen.

– Der er 500 billetter, så det er først-til-mølle, lyder det fra formanden, som selv glæder sig til arrangementet.

Det gør han nu til det hele, afslører han, men fremhæver også onsdag, hvor Ørum Skole Band kommer og underholder efter fællesspisningen.

– De er superdygtige, og det synes vi, at hele byen skulle have glæde af at høre, så det ser vi meget frem til.

Mere mandehørm

Tirsdag aften får motorcykeltræffet tilført noget ekstra mandehørm, når bysbarnet, Erik W. Petersen, kommer og underholder med sit drifting show, som er sådan noget med håndbremsevendinger, hvinende dæk og masser af røg. Stifindernes Molfoør-tur går denne aften til Custum Coating, så de holder sig også inden for genren, kan man sige.

Hele Molfoørudvalget glæder sig til festen i uge 32 og håber, at årets program vil blive taget godt imod.

Allerede nu kan man købe billetter til de forskellige arrangementer via Nemtilmeld.

Kommentarer