Viborg

Motionsklub medsponsor på Viborg Elites priser ved Sportsgalla 2017

Hans Erik Lund og Palle Kjeldgaard-Christiansen. Fremsendt foto

Boligselskabet Sct. Jørgens motionsklub bakker op om to priser til Sportsgalla 2017, den 30. januar 2018 i Tinghallen. De to priser er Viborg Elites Talentpris og Viborg Elites Trænerpris.

Idrætsudøvere der har ydet særlige præstationer i det forgangne år, hædres i Tinghallen den 30. januar 2018, når Sportsgalla 2017 løber af stablen.

Boligselskabet Sct. Jørgens motionsklub er denne gang blandt bidragsyderne, når to af priserne uddeles.

Læs også: Boligselskabets motionsklub uddeler 20.000 kroner

Boligselskabets Motionsklub er en del af firmaets personaleforening, der ved årets 24 timers løb havde sponsorer, som i alt lagde 120.000 kroner for de tilbagelagte kilometer, her iblandt Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning og CITO.

Opbakning til talentarbejdet

– Vi bakker op omkring det fantastiske talent- og elitearbejde, der udføres af Viborg Elite, og jeg glæder mig til at uddele Viborg Elites Talentpris, til en sportsudøver, som i året 2017 har haft et sportsligt gennembrud, som har et stort potentiale, og som formår, at balancere et hårdt elite sportsliv og en sund dagligdag med venner og familie, fortæller direktør for Boligselskabet Sct. Jørgen Hans Erik Lund.

Begge priser medsponseres med hver 10.000 kroner fra Boligselskabet Sct. Jørgens egen motionsklub.

– Bag et hvert godt resultat står der en dygtig træner, som også fortjener anerkendelse og derfor har vi valgt også at sponsere Viborg Elites Trænerpris, fortæller Palle Kjeldgaard-Christiansen fra Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning.

– Der skal en stor indsats til at skabe resultater og få det maksimale ud af sportsudøvernes potentiale, og jeg er sikker på, at trænerne har skabt en stærk sportslig udvikling & leveret resultater i 2017, som vi glæder os til at hædre, tilføjer han.

Fra Viborg Elite udtaler eliteidrætskoordinator Lone Simonsen:

– På vegne af alle talenter og trænere takker Viborg Elite for opbakningen fra motionsklubben. 10.000 kroner gør en stor forskel for deres udvikling som henholdsvis talent og træner.

Kommentarer