Tjele

Næsten udsolgt: 2020-udgaven af Tjele på Langs er revet væk 

Skribenterne bag 2020-udgaven af Tjele på langs kan glæde sig over,at mange har taget godt imod den lokale årbog, der så at sige er revet ned af hylderne. Redaktionen melder næsten udsolgt. Arkivfoto

I november sidste år udkom den 13. udgave af årbogen Tjele på langs. Her godt to måneder senere er næsten alle eksemplarer solgt, og fans kan glæde sig til, at en 14. udgave er på vej.

Den lokalhistoriske årbog, Tjele på langs, har igen oplevet et nærmest forrygende salg.  

Læs også: 2020-udgaven af Tjele på Langs er på gaden

2020-udgaven, som er den 13. i rækken, udkom i november og her godt to måneder senere, er der kun enkelte eksemplarer tilbage af oplaget på 600 styk, oplyser redaktionen i en pressemeddelelse.

Den består af Hans Engberg, Lene Hove, Turi Thomsen og Marianne Lybek Witt, som i 2020-udgaven har tilstræbt et udpluk af artikler og lokale skribenter, der i tid ligger de fleste af os nær. Der er mange lokalområder i den gamle Tjele Kommune, der er repræsenteret i bogen i den ene eller anden form.

– Egnshistorien er mangfoldig og frodig, og der er også i 2020 udgaven noget for enhver smag. Redaktionen er taknemmelige over for de lokale handlende, der har været behjælpelige med at sælge bogen. Uden dem ville det hele have været mere besværligt. Man kan købe sig et eksemplar af bogen, når man alligevel er ude at handle i de lokale butikker. Så det er vi meget taknemmelige for, lyder det fra redaktionen.

Ny udgave i 2022

Den velvillige modtagelse af bogen har givet stor lyst til at fortsætte arbejdet med at få endnu en bog færdig i 2022. 

– Vi har allerede nogle skribenter, der har takket ja til at bidrage til næste udgave, men vi er åbne for forslag. Der er altid historier, andre kan få glæde af og emner, der fortjener at blive belyst. Så har man en idé, modtages den med interesse og glæde, lyder opfordringen fra redaktionen.

De kan træffes via emails, man finder på hjemmesiden, tjelearkivet.dk, eller ved fysisk henvendelse til det lokalhistoriske arkiv i Ørum, hvor man også kan købe et af de få resterende eksemplarer af den populære årbog.

Kommentarer