Bjerringbro

Nu er der fundet en ny leder til Egeskovskolen i Bjerringbro

Karina Degryr Thomsen starter som skoleleder på Egeskovskolen i Bjerringbro den 1. juni. Fremsendt foto

En fusion mellem Bøgeskovskolen og Egeskovskolen i Bjerringbro trækker ud, og derfor har man nu ansat en ny skoleleder ved Egeskovskolen, der siden 

Den nye skoleleder hedder Karina Degryr Thomsen, hun er 55 år og kommer fra en stilling som skoleleder på Videbæk Skole i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor hun har været siden 2009. Før det var hun lærer på Vemb Skole i Holstebro i otte år.

Karina er uddannet lærer, har en diplomuddannelse i offentlig ledelse og har herudover taget diplommoduler i samskabelse.

– Med Karina får Egeskovskolen en skoleleder med solid ledererfaring. Samtidig bliver hun et stærkt bindeled i arbejdet på at gøre Egeskovskolen og Bøgeskovskolen endnu mere sammentømret. Jeg glæder mig til at byde Karina velkommen som en del af holdet i Viborg Kommune, siger Søren Aakjær, fungerende skolechef i Viborg Kommune.

Karina Degryr Thomsen glæder sig også til at begynde på sit nye job.

– Jeg glæder mig til at blive en del af flokken på Egeskovskolen og fortsætte det tætte samarbejde, der allerede er med Bøgeskovskolen. Det er spændende opgave at få kørt de to skoler godt sammen. Og så ser jeg ikke mindst frem til at møde personalet og eleverne på skolen.

Karina overtager rorpinden fra Søren Thomsen, der siden Frank Dissing Jensen gik på pension i februar 2019, har været skoleleder på Egeskovskolen sideløbende med, at han også er leder på Bøgeskovskolen i Bjerringbro.

Til dagligt bor Karina i Holstebro og har to voksne børn og to børnebørn.

Kommentarer