Klejtrup

Ny frist til at finde kandidater til Ildsjælepris

Vinderen af Ildsjæleprisen 2020, Jeppe Hartz, omgivet af formand for Landdistriktsudvalget, Mette Nielsen og formand for VibLand, Lone Kastberg. Foto: Viborg Kommune

Landdistriktsudvalget har besluttet at rykke årets landdistriktskonference frem til 17. maj på grund af Covid-19. Derfor har man nu også besluttet at flytte deadline for indstilling af kandidater til Landdistrikternes Ildsjæle, som bliver kåret på konferencen.

Når datoen for årets landdistriktskonference bliver rykket, rykker fristen for at indstille personer til Landdistrikternes ildsjæle også. Det betyder, at man nu kan indstille kandidater til prisen frem til den 12. april.

– Det er en vigtig pris, som er med til at sætte fokus på det store arbejde, som mange lokale ildsjæle laver ude i landdistrikterne. Nu, hvor fristen bliver forlænget, giver vi mulighed for at endnu flere engagerede borgere kan komme i spil og få den anerkendelse, som de fortjener, siger Mette Nielsen, formand for Landdistriktsudvalget.

Pris anerkender og hylder

Uddelingen af prisen, der foregår på den årlige landdistriktskonference, har til formål at anerkende og hylde de mange mennesker, som hver dag gør en stor forskel for deres lokalområde og de mennesker, der bor der.

– Der er så mange gode folk der gør en stor indsat ude i lokalsamfundene, så nu udnytter vi chancen til, at endnu flere kan blive indstillet til prisen, siger formand for Viborg Landsbysammenslutning, Lone Kastberg.

Både enkeltpersoner og grupper af personer kan indstilles som kandidater til prisen. Kriteriet er, at de gør en positiv forskel for borgene i et lokalområde i Viborg Kommunes landdistrikter. Sidste år vandt Jeppe Hartz fra Vejrumbro prisen Landdistrikternes Ildsjæle.

Læs mere og få information om, hvordan du indstiller en kandidat til Landdistrikternes Ildsjæle.

Tidsplan for prisen Landdistrikterne Ildsjæle 2021

  • 12. april kl. 12.00: Frist for at indstille kandidater
  • 29. april: offentliggørelse af de 3 nominerede kandidater
  • 17. maj: kåring af vinder af prisen

Kommentarer