Viborg

Comedyshow med Geo & Thomas Skov i 2018 – billetter sælges nu

Geo og Thomas Skov – præsenterer deres nye, grænseoverskridende show ”Hva’ så nu?” på Paletten den 7. april 2018.

”Hva’ så nu” hedder det spritnye show med makkerparret Geo og Thomas Skov, som kan ses på Paletten lørdag den 7. april 2018 – med Tinghallen som arrangør. Billetsalget er netop startet.

Hvad får man, når man krydser Geo med Thomas Skov? Et grænseoverskridende, vanvittig morsomt og ganske anderledes comedyshow. Og netop sådan et show præsenterer komikeren Geo og tv-personligheden Thomas Skov lørdag den 7. april 2018 på Paletten. Det er Tinghallen, der henter showet til Viborg. Billetsalget startede mandag den 3. april  fra Tinghallens billetkontor samt på tinghallen.dk

I showet møder man Geo, der reflekterer over livet oven på et alvorligt sygdomsforløb, og hans ret morbide og vanvittige psykolog, spillet af tv-værten Thomas Skov.

Showet udspiller sig hos psykologen, hvor Geo kommer for at bearbejde sine sygdomstraumer. Sammen vender Geo og Skov på humoristisk vis livets spørgsmål om blandt andet kræft, skilsmisse, 40 års-krise, den kompenserende far-rolle, hårtab, manglende testikler (den såkaldte pung-hud) og alt derimellem. Men om psykologen gør det hele værre eller bedre, bliver op til publikum at bedømme.

Et liv med cancer

I år er det fem år siden, at Geo fik konstateret kræft, og han spørger sig selv: Hva’ så nu? Showet tager udgangspunkt i Geos kommende bog, der udkommer til efteråret, og som handler om livet på den anden side af cancer. Han følger således op på sin succesfulde bogudgivelse ”Ikk’ for sjov” og efterfølgende tour ”Kemo & Comedy” fra 2013.

Geo hedder faktisk Christian, men han vil helst kaldes ved sit mellemnavn Geo. Han er standup-komiker og foredragsholder, og så er han manden bag onemanshows som: ”Geo’s Garage”, ”Ego Geo”, ”Mit Indre Dyr”” og ’Kemo & Comedy”. Ved at bruge sit kræftforløb i comedy har han på sin egen, frie facon sat ord på tabuet. Geo er kendt for sin galskab, absurditet og smittende energi, og så har han vundet DM i Standup og medvirket i talrige tv- og filmproduktioner.

Thomas Skov har været hele Danmarks tv-darling siden rollen som Praktikanten på DR i ”Det Nye Talkshow – med Anders Lund Madsen”. Han har haft sine egne programmer (”Thomas Skovs bilprogram” og, ”Thomas Skovs Sportsprogram”), han var ”Kridhvid i Kina” med Emil Thorup, og senest har man kunnet opleve ham som vært til Gaffa Prisen 2017. Thomas Skov er desuden blogger og underholder sin fanskare med hverdagsiagttagelser på blandt andet Snapchat, Instagram og Facebook. Og så bryder han sig ikke om Postmand Pers arbejdsmoral.

Geo og Thomas Skov har sammen skrevet beautybogen til mænd, ”Den Ultimative Skønhedsguide”.

 

Billedtekst:

 

Yderligere oplysninger:

Adm. direktør Claus Donslund, Tinghallen, 86626100 – 20102211 – cd@tinghallen.dk

Kontaktinformation:

info@mediekontoret.dk

 

Kommentarer