Vejrumbro

Nyt fodboldsamarbejde mellem Vejrumbro Boldklub og Mammen IF

Vejrumbro Boldklub og Mammen IF har startet et nyt samarbejde omkring seniorfodbold. Der er offentligt møde om det nye tiltag torsdag 5. december. Arkivfoto: Nicklas Middelhede

Et gammelt ordsprog  siger, at man ikke skal gå over åen efter vand, men det har man på en måde alligevel gjort i to landsbyer i Nørreådalen, hvor Vejrumbro Boldklub nord for Nørreåen har indgået et nyt seniorfodbold samarbejde med Mammen IF syd for åen.

“Selv om man er lille kan man godt udrette noget stort”. Det er grundfilosofien i alt, hvad man foretager sig i Vejrumbro, og selvsamme filosofi ligger også bag et nyt samarbejde med nabolandsbyen Mammen – på den anden side af Nørreåen – som man netop har indgået et samarbejde med omkring byernes seniorfodbold.

– Det har vi gjort, fordi det kan være svært i disse tider at være nogle små byer, der samtidig har store drømme og visioner for vores seniorfodbold. Der kræver et stort arbejde fra baglandet samt opbakning fra mange spillerne, for at vi kommer i mål, forklarer formand for Vejrumbro Boldklub, Jeppe Hartz, som også er en del af ledergruppen i det nye samarbejde mellem Vejrumbro og Mammen.

– Med dette nye set-up, har vi det der kræves, hvis man både skal bibeholde og trække nye spillere til, lyder meldingen.

Foreningerne i de to landsbyer er gået sammen om at skabe gode rammer for de, der gerne vil spille fodbold i seniorrækken.

– Træner og holdledere er på plads; der vil blive gjort noget ud af hjemmekampene både i Vejrumbro og Mammen, der er gode træningsforhold samt et meget billigt kontingent, og vi har meget mere i posen,
lover Jeppe Hartz.

De nye hold kommer til og hedde Mammen/Vejrumbro, og de forskellige hold vil skiftes til at spille i de to byer.

Træner med erfaring

Den nye træner er Lasse Schrøder. Han er 38 år og bosat i Skelhøje med sin kæreste og deres to børn.

Han er forhenværende spiller i Jyllandsserien og har, sin unge alder til trods, allerede mere end 30 års erfaring inden for fodboldverdenen.

Jeppe Hartz beskriver den nye træner sådan:

– Lasse går på banen for at vinde, han er en dårlig taber, men elsker også det sociale samt 3. halvleg. Han vil skabe et sammenhold, der gør, at det er sjovt at komme til en god seriøs træning, og at man vil kæmpe ‘noget ud af bukserne’ for sin holdkammerat, siger Jeppe Hartz.

Informationsmøde

Torsdag  5. december klokken 19.30 vil der være informationsmøde i Mammen Boldklub.

Her vil klubberne fortælle om deres fremtidige vision samt præsentere Lasse, som vil fortælle lidt om sig selv, og hvad man kan forvente af ham.

Alle er velkomne til mødet
– både nuværende og nye spillere samt alle andre, der er interesserede i at høre mere om det nye set-up.

Kommentarer