Knudby

Nytårskur for frivillige i Borup, Kvosted og Knudby

30 frivillige fra lokalområdet deltog søndag ved en nytårskur i Taarup forsamlingshuset. Fremsendt foto

Søndag eftermiddag holdt Taarup Borgerforening for første gang Nytårsreception for foreningens frivillige. Et nyt tiltag til anerkendelse af den indsats, borgerne har ydet det forløbne år.

Borgerforeningen dækker 3 små landsbysamfund – Borup, Kvosted og Knudby – og eneste fælles mødested er Taarup forsamlingshus, så der gøres meget for at holde det igang.

Taarup-forsamlingshus-nytaarskur-1
Alle havde en hyggelig eftermiddag søndag, hvor der var god tid til at tale om løst og fast. Fremsendt foto

Lille lokalområde med stor aktivitet

Foreningen afholder fællesspisning for områdets beboere i forsamlingshuset hver måned. Man mødes hver sommer til et stort sankt hans arrangement. “Sensommerdage”er lokalområdets mini-byfest – med aktiviteter for alle aldersgrupper. Og så arrangeres der streaming af forelæsninger fra Aarhus Universitet.

Endelig er der jo løbende vedligehold af forsamlingshuset, 2 vandrestier og andre grønne områder. Blot for at nævne nogle af de faste punkter på foreningens agenda.

Men derudover har man i 2016 også klaret at opføre en tilbygning til forsamlinghuset og etablere et nyt grønt område.

Alle inviteret

Invitationen til nytårskur blev sendt ud til alle beboere, og man kunne melde sig til, hvis man selv syntes, at man havde bidraget med frivillig arbejdskraft. Det var der 30 fremmødte, som gerne ville stå ved.

– Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor vi fik lidt til halsen og ganen – og en god lejlighed til at få snakket om løst og fast uden anden agenda end netop at være sammen. En absolut succes, som vi agter at gentage næste år, fastslog borgerforeningen formand, Birte Philips.

Taarup-forsamlingshus-nytaarskur-3
Der var masser af gode sager til deltagerne ved nytårskuren i Taarup forsamlingshus søndag. Fremsendt foto

 

Kommentarer