Ørum

Ørum Beboerforening udskyder generalforsamling

Sidste år nåede Ørum Beboerforening at afholde generalforsamling med fællesspisning, inden coronanedlukningen. I år har man valgt at udskyde generalforsamlingen. Privatfoto fra generalforsamlingen sidste år

Som det er tilfældet med mange andre foreninger, så udskyder Ørum Beboerforening nu deres generalforsamling på grund af de nuværende corona-restriktioner.

Sidste år nåede Ørum Beboerforening lige at afholde den årlige generalforsamling, inden Danmark blev ramt af den første corona-nedlukning. Så heldige er man ikke i år, hvor landet stadig er ramt af corona-restriktioner.

Derfor har foreningen, som under normale omstændigheder skulle have afholdt generalforsamling 16. februar, valgt at udskyde den på ubestemt tid.

– Vi vil afvikle generalforsamlingen, når det igen bliver muligt, og i mellemtiden fortsætter den nuværende bestyrelse sit arbejde, fortæller formand for Ørum Beboerforening, Gitta Hedegaard.

Flere arrangementer aflyst

Fastelavnsfesten i byens forsamlingshus ved Tjelecentret, som skulle have fundet sted 14. februar, er også aflyst. Arrangementet, som beboerforeningen laver i samarbejde med FDF Ørum, plejer at være et sandt tilløbsstykke. Også dette må lokale borgere – særligt børnene – vinke farvel til i år.

Den traditionelle dameaften, som i år skulle være afholdt 19. marts, er ligeledes aflyst, men her vil beboerforeningen vende tilbage med en ny dato, når det igen bliver muligt at mødes, oplyser Gitta Hedegaard.

Kommentarer