Ørum

Open by Night i Ørum på en lun sommeraften

Fredag aften 14. jun afholdt Ørum sjette udgave af Open by Night. Se de mange stemningsbilleder, som er taget af Nicklas Middelhede, Viborg Netavis, og Henrik Christensen, HC. Fritidsfoto

Fredag 14. juni holdt Ørum Open by Night for sjette år i træk, og det blev endnu engang et hyggeligt arrangement, hvor borgere fra by og omegn samledes i Ørum på en aften, hvor sommeren – med undtagelse af en enkelt skylle lige i starten – viste sig fra sin bedste side.

Skønt fredagen bød på flere heftige skybrud mange steder i lokalområdet, så slap Ørum nådigt med en enkelt skylle, lige inden festlighederne for alvor skulle i gang fredag eftermiddag.

– Der kom en ordentlig byge,  faktisk mens vi var ved at sætte flag op, så det så jo ikke for lovende ud. Heldigvis holdt det ved det, og så havde vi jo bare det skønneste sommervejr resten af aftenen. Det fortæller Jens Kristiansen, som sidder med i den styregruppe, som har arrangeret årets udgave af Ørum Open by Night.

– Vi skulle lige have tørret vandet af hoppepuderne, og så var der ellers bare gang i den hele aftenen, siger han.

Der var omkring 30 deltagere fra byens erhvervs- og foreningsliv rundt omkring i byen, så der var en livlig trafik op og ned af gaden, når folk skulle rundt til de gode tilbud, smagsprøver og konkurrencer, og det gav mange skridt i benen for Ørum er en lang by.

– Vi har talt lidt om, at vi måske skulle få et minitog eller andet transportmiddel, så folk nemmere kan komme rundt til alle vores udstillere i hele byen, siger Jens Kristiansen med henvisning til, at udstillerne i både den østlige og vestlige ende af byen fik færre besøg end de, der ligger på hovedstrøget og tæt på torvet, som danner centrum for arrangementet.

Foreløbig er han meget tilfreds med den store opbakning fra både udstillere og besøgende.

Senere vil man evaluere på arrangementet, som med denne sjette udgave er blevet en god tradition i Ørum.

Kommentarer