Hammershøj

På fredag sker det: Så åbner den nye Dagli’Brugs i Hammershøj

Stilhed før storm. Efter en hektisk lørdag med håndværkere i gang uden for og personale i fuld gang inden for i den nye Dagli’Brugs i Hammershøj, var der stille omkring butikken søndag. Men i morgen onsdag og torsdag går det løs, når varelageret fra den gamle butik skal flyttes over i den nye. Foto: Gitte Hagsholm

De næste to dage vil der være lukket i brugsen i Hammershøj, mens butikkens personale og en masse frivillige knokler for at få flyttet varelageret fra den gamle butik over i den nye på den anden side af vejen.

De seneste uger har håndværkerne måttet tage aftenerne i brug for at blive færdige ved den nye Dagli’Brugs i Hammershøj, som slår dørene op for kunderne på fredag.

Et usædvanligt vådt efterår har drillet byggeriet – særligt her de seneste uger, hvor der skulle lægges fliser på det store areal rundt om butikken.

– Det har virkeligt været en udfordring, og vi kommer sikkert til at lægge nogle køreplader ud lige her i starten, indtil det tørrer lidt op, siger brugsuddeler, Bo Kyndi, som også har været udfordret af forsinkelser på noget af inventaret.

– Det har været en lang proces at nå hertil, så nu glæder vi os bare til, at vi kan kan komme på plads i de nye, omgivelser siger han.

Personalet har stået last og brast med ham om at blive færdige. I lørdags var alle mand – undtagen de, der skulle passe butikken på den anden side af vejen – med familemedlemmer samt brugsens bestyrelse og sågar tidligere ansatte nede for at fylde varer på de mange og lange hyldemeter. Og de næste to dage, går det så  løs igen, når den gamle butik skal tømmes helt.

Man kommer nu ikke til at slæbe tingene over vejen. Brugsen har fået nogel biler stillet til rådighed, og så vil der være folk til at læsse på den ene side af vejen, mens anbdre står klar til at losse på den anden siden.

’Flydende overgang’

Da den nye butik kun lige akkurat når at blive klar til fredag, venter man med en egentlig åbningsfest, fortæller Bo Kyndi.

– Vi kan risikere, at der stadig går nogele håndværkere rundt, og vi vil godt lige helt på plads, inden vi holder skåltalerne, lyder forklaringen.

Derfor åbner forretningen på helt normal vis klokken 7 fredag morgen, hvor uddeleren dog alligevel forventer et vis rykind, for mange har glædet sig til at se den færdige butik indefra.

– Og så har vi selvfølgelig også en række gode tilbud i anledning af åbningen, tilføjer han.

Den officielle indvielse af butikken finder sted lørdag den 7. december klokken 9, og det skal nok blive en festdag lover Bo Kyndi, som lige nu bare glæder sig til at byde inden for i butikken på fredag.

Kommentarer