Viborg by

Plantorama i Viborg inviterer til græskarsnitning

Kom forbi Plantorama i Viborg søndag den 29. september til et hyggeligt arrangement for hele familien. Foto: PR

Kun fantasien sætter grænser, når Plantorama i Viborg den 29. september inviterer alle børn og barnlige sjæle til (u)hyggelig græskarsnitning i dit lokale havecenter.

Inden længe er efteråret for alvor over os, og mens havens blomster og blade får rødbrune farver, bliver dagene langsomt kortere. Byd efterårets mørke velkommen med et sjovt, skræmmende eller kreativt græskar fra sæsonen, når Plantorama i Viborg den 29. september inviterer til græskarsnitning.

Udhul og gør plads til et stearinlys og skær skøre eller uhyggelige ansigter i dit græskar. Er du i tvivl om, hvordan det lige er, man griber et græskar an, så fortvivl ikke. Der er ingen rigtig løsning – kun din egen fantasi sætter grænserne.

– Noget af det sjove ved græskarsnitning er, at alle kan være med. Man kan kaste sig ud i et større mesterværk eller lave dem ganske enkle, fortæller Mette Laursen, der er centerchef i Plantorama i Viborg, og tilføjer:

– Vi håber, at mange vil kigge forbi til en efterårs-hyggestund og skære deres græskar i selskab med andre. Og der er kaffe til de voksne.

Så fat det gode humør, kom forbi dit lokale havecenter i Viborg, og dekorer dit eget græskar, lyder opfordringen.

Det foregår på søndag den 29. september, hvor værkstederne er åbne fra klokken 10.00 til 14.00. Alle kan være med, og det er ganske gratis.

Skær skøre, sjove eller uhyggelige ansigter i dit græskar. Kun fantasien sætter grænser. Foto: PR

Kommentarer