Karup

Politiet offentliggør overvågningsvideo med flugtbillist

Se video fra ulykken (klippet fra TV Midtvest-indslaget) neden for. Man ser først den hvide varebil, og herefter kommer flugtbilen fra ulykken. Politiet vil også gerne tale med chaufføren i varebilen, og understreger, at vedkommende ikke sættes i forbindelse med ulykken.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu en overvågningsvideo af den bil, der mandag aften påkørte og dræbte en 22-årig soldat ved Flyvestation Karup. Det skriver TV Midtvest onsdag.

Overvågningsvideo fra ulykken.

 

Mandag aften kl. 20.40 blev en 22 årig mandlig værnepligtig dræbt af flugtbilist ved Flyvestation Karup.

Den dræbte rammes af en bil, der kører i nordlig retning, da han passerer Herningvej ud for hovedvagten.

Situationen er optaget på overvågningsvideo, som politiet nu offentliggør for at få offentlighedenshjælp til at identificere køretøjet eller melde sig på banen, hvis man har opløsninger, der kan hjælpe politiet.

Sekvensen på videoen, der er optaget umiddelbart før ulykken, viser først den hvide varebil, som politiet efterlyste tirsdag, men som ikke er impliceret i ulykken, og få sekunder senere ser man flugtbilen.

Politiet mener, at flugtbilen muligvis kan være en peugeot 206 eller en lignende biltype.

– Vi kan stadig ikke med sikkerhed sige, hvilken bil der er tale om. Det kan være en Peugeot 206, men det kan også være en anden type. Vi kan se, at bilen har en sort liste på siden, og på et stillfoto fra et andet kamera kan vi se, at bilen har en bremselygte i toppen af bagruden, siger politikommissær Christian Toftemark til TV Midtvest.

Til TV-kanalen oplyser han desuden, at man allerede har modtaget omkring 20 henvendelser, men endnu ikke nogle, der har haft afgørende betydning for opklaringsarbejdet. Det håber man kan ske med offentliggørelse af videoen.

Hvis man har oplysninger i sagen bedes man kontakte politiet på telefon 114.

Stilbillede fra overvåningskamera. Det viser bremselygterne på flugtbilen.

Kommentarer