Ørum

Populære webshops holder Åbent garnlager i Ørum på lørdag

Det gamle posthus i Ørum huser i dag GarnGruppen, som står bag de to populære webshops Garnpusher.dk og Garngaragen.dk. På lørdag slår de dørene op til Åbent Lager, hvor man kan se, mærke og snuse de mange smukke kvalitetsgarner. Fremsendt foto

Siden december sidste år har Garngruppen med webshop-koncepterne Garnpusher.dk og Garngaragen.dk holdt Åbent Lager på virksomhedens adresse i Ørums gamle posthus hver mandag. På lørdag slår de dørene op til et ekstra arrangement med gode tilbud, spændende nyheder, og hvor man kan møde den kendte strik-designer, Hanne Larsen.

Alle kvadratmeter undtagen kontoret er taget i brug, når Garnpusher.dk og Garngaragen.dk inviterer inden for til Åbent Lager i det gamle posthus på Rådhus Allé 5 i Ørum, hvor virksomheden GarnGruppen, der står bag de to webshops, har holdt til siden 2013.

Garnpusher.dk og Garn-garagen.dk er jo, som navnene antyder, webshop-koncepter, men indehaver, Ivan Sinding, vil også gerne have folk ind i den fysiske butik for at se og føle på de lækre kvalitetsgarner, man har specialiseret sig i.

– Selvom gode billeder kan gøre meget, så kan de slet ikke erstatte den fornemmelse at mærke blødheden i en nøgle garn, fortæller han.

Derfor holder virksomheden hver mandag Åbent Lager, som er blevet en stor succes.

Åbent lager på lørdag

I anledning af efterårsferien slår Ivan Sinding på lørdag dørene op til et ekstra arrangement, hvor der er gjort endnu mere for at give besøgende en god garnoplevelse.

Fra man træder ind af døren vil der være garn ’fra gulv til loft’. De mange lækre kvaliteter og smukke farver, som til dagligt sælges via nettet kan man her få mulighed for  at se, dufte og røre ved.

I dagens anledning vil der  naturligvis også være ekstragode tilbud på garner til både strikning og hækling, ligesom flere af de populære strikkekits med garn og opskrift, også vil være på tilbud.

Hanne Larsen i en af sine egne desinger, en poncho, som er meget populær. Man kan møde Hanne Larsen til Åbent Lager-arrangementet i Ørum på lørdag. Foto venligst lånt fra hannelarsenstrik.dk

Strikkekendis

For de, som er flittige kunder hos den lokale ’garnpusher’– eller hvis man blot er ivrig hjemmestrikker – da vil navnet Hanne Larsen givetvis virke bekendt.

Hanne Larsen designer de fleste af de opskrifter, som følger med Ivan Sindings garnkits, og på lørdag kan man møde hende i Ørum, hvor hun vil have nye, spændende opskrifter med, og så kan man få råd og vejledning, hvis man er igang med et af hendes desinger.

Der vil også blive rig lejlighed til at snakke strik med hinanden på kryds og tværs, og måske udveksle tips og ideer med andre strikkeglade gæster. Og det kan jo passende ske over en kop kaffe og en småkage, som der også vil  blive tilbudt denne dag.

Ivan Sinding og hans personale glæder sig til at byde velkommen til en hyggelig dag og håber, mange vil kigge forbi det gamle posthus.

Kommentarer