Bjerringbro

Pris til lokal kunstner ved Bjerringbro Udstillingen 2019

Ellen Sevelsted fra Bjerringbro modtag 2. prisen for sine vævede billeder.

Søndag den 17. november åbnede den censurerede kunstudstilling Bjerringbro Udstillingen 2019 – med blandt andet uddeling af tre kunstnerpriser, hvoraf den ene gik til lokal kunstner fra Bjerringbro.

Ellen Sevelsteds små vævede billeder vakte begejstring hos censorerne for den fine og detaljerede udførelse og alle tre blev antaget til udstillingen. Ellen modtog 2. prisen for sine vævede værker.

Førsteprisen gik til Lars Kjeldsen fra Hammel for tre grafiske værker med humor og finurlige detaljer, mens tredieprisen gik til Anitha Fosgerau fra Randers for to stilsikre tegninger.

Priserne er sponsoreret af hhv. Sparekassen Kronjylland, JP Rammer i Ans og Bjerringbro Kunstforening.

Fem lokale med på udstillingen

39 kunstnere – heraf fem lokale – har fået i alt 68 værker antaget på udstillingen.

De fem lokale antagne kunstnere fra Bjerringbro og omegn er Alice Andersen, Eva Holmsgaard Andersen, Ole Hansen, Ellen Sevelsted og Karna Vestergaard.

Censureringen, som var åben for publikum, fandt sted lørdag den 9. november i Viften i Gudenåhuset. Der var 70 tilmeldte kunstnere fra det meste af Jylland med cirka 240 værker.

Navnene på de antagne kunstnere kan ses på www.bjerringbrokunstforening.dk

Mere end 100 besøgende fandt vej til ferniseringen søndag eftermiddag.

Udstillingen, som kan ses til og med 20. december, er åben i Bjerringbro Biblioteks åbningstid, som er: mandag, tirsdag og onsdag klokken 10-18, torsdag og fredag klokken 10-17 samt lørdag klokken 10-13.

Sidste åbningsdag er onsdag 20. december, hvor udstillingen lukker udstillingen klokken 16.

Kommentarer