Viborg

Prisuddelinger og drabelig underholdning ved aktionærmøde

Ove Dahl, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi. Pressefoto

En aften med spisning, orientering fra banken, valg til aktionærrådet, uddeling af priser til lokale ildsjæle samt underholdning ved foredragsholder, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi, . Det er ingredienserne, når Andelskassen tirsdag den 5. marts afholder Andelskassen aktionærmøde i Hobro.

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – indbyder i marts endnu en gang sine aktionærer til bankens årlige aktionærmøder.

Det første i rækken af møder finder sted i Hobro Idrætscenter tirsdag den 5. marts. Mødet er for bankens aktionærkredse i Østjylland og Midtjylland, som omfatter Andelskassens filialer i Aarhus, Randers, Hobro, Grenaa, Ikast, Koldby, Skjern og Viborg.

Priser til lokale ildsjæle og foreninger

Traditionen tro vil banken på mødet uddele ”Andelskasseprisen” og ”Sammen kan vi mere-priserne” for at hylde og anerkende en række store og små initiativer, der skaber glæde og sammenhold lokalt. Andelskasseprisen gives til privatpersoner, mens Sammen kan vi mere-priserne går til foreninger. I hver aktionærkreds uddeles priser til en samlet værdi af 50.000 kroner.

I 2018 modtog Thorben Koed Thomsen, formand for Danske Handicaporganisationer i Viborg, Andelskasseprisen i Midtjylland, mens Sammen kan vi mere-priserne gik til Ikast BMX, foreningen Thy Alive og KFUM-spejderne i Lønborg-Vostrup.

Aktionærmødet indledes med en spisning, og herefter vil bankens administrerende direktør Jan Pedersen og områdedirektør Michael Simonsen berette om året, der gik i Andelskassen.

Derudover er der valg til Andelskassens aktionærråd. I år vil der være fredsvalg i aktionærkreds Midtjylland.

Tidligere drabschef fortæller

Mødet i Hobro rundes af med et foredrag af Ove Dahl, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi. Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Denne aften fortæller han om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem.

Forud for aktionærmøderne offentliggør banken sit regnskab for 2018. Det sker i morgen torsdag den 28. februar.

Kommentarer