Viborg NØ

Puds grillformen af med Weber og XL-Byg i Viborg

Torsdag 22. august kan man igen komme på Weber grill-kursus hos XL Byg i Viborg. Pressefoto

Webers grilleksperter kører i øjeblikket rundt i Danmark og afholder grillkurser for både nye og rutinerede grillere. Den 22. august kommer kurset til XL-Byg i Viborg. Deltagerne griller med det nyeste udstyr og får inspirerende opskrifter. Tag gerne din grillmakker med, de nye erfaringer er lige til at tage med hjem på terrassen.

Efter flere års succes med det mobile grillkursus, hvor deltagerne er strømmet til fra hele landet, står det klart, at danskerne langt fra er blevet mætte, når det handler om ny grillinspiration.

– Danskerne er vilde med at grille, og selv om mange har en stor erfaring, så oplever vi stadig stor interesse for at lære mere. Deltagerne går virkelig op i at lære grillteknikker og eksperimentere med nye retter, og målet med kurserne er netop at inspirere og gøre sommerens grillaftener endnu bedre, fortæller Anders Jensen, Expansion & District Manager Grill Academy Nordics.

Prøv både smoker samt kul- og gasgrill

Også denne sommer foregår grillkurserne som en blanding af praktik ved grillen og grillkokkenes demonstration af grillteknik og produkter, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af de 3 timer, som kurset varer.

– Det er vigtigt for os, at deltagerne kan prøve forskellige grillmodeller. Derfor medbringer vi den klassiske kuglegrill i form af den nye Master-Touch GBS Premium, de store Spirit og Genesis gasgrill samt den spændende smoker, Smokey Mountain Cooker, til røgning og “low and slow”-tilberedning. Desuden kan deltagerne prøve det smarte iGrill-termometer. Forbundet via en app på mobiltelefonen følger iGrill kernetemperaturens udvikling, så resultatet bliver perfekt hver gang, lyder forklaringen..

Fristende grillmenu

Grilleksperterne byder velkommen med grillede snacks, mens de fortæller om kursusmenuen, der i år blandt andet består af tarteletter med høns i asparges, porchetta på rotisseri, fyldte champignons og røget tomatsalsa, grillede flødeboller med marcipanbund og grillet banan med marshmallows.

– Med kurserne vil vi udvide deltagernes horisont i forhold til, hvad der kan tilberedes på grill og på den måde, sammen med deltagerne, videreudvikle grillkulturen og i øvrigt dele hyggen ved at grille, slutter Anders Jensen.

Grillkurserne afholdes i samarbejde med Weber-forhandlere, og i alt arrangeres cirka 70 grillkurser over hele landet i løbet af sæsonen. Tilmelding sker på Weber.com, der er 48 pladser på hvert kursus, og det koster 399 kroner at komme i topform ved grillen. Deltagerne får desuden forklæde og opskriftshæfte.

Kommentarer