Viborg

Reg & Andreas giver julekoncert på Hovedbiblioteket

Der er lagt op til en stor oplevelse, når Reg & Andreas gæster Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg for at spille julen i gang.

Man kan nærmest dufte hyggen, der breder sig, når de synger “Chestnuts roasting on an open fire”, “Let It Snow” og “Jingle Bells”. Og med store juleballader som “Mary Did You Know” og “O Holy Night” vil julens stærke tema træde tydeligt frem.

Den populære duo har også nyere sange på repertoiret, for eksempel sangen “Almost There” og deres helt eget nyskrevne julehit “A Son Is Given”.

Duoen giver koncert for at fejre udgivelsen af deres første jule-CD, som er blevet indspillet i både Riga, Nashville og København. Det er et enormt projekt med fuldt band, strygere, fløjte, kor og gæstesolister. Koncerterne byder dog på mere “unplugged” versioner af de flotte sange med Andreas ved klaver og sang og Reg med sang.

Den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har nu i 3 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet.

Duoen spiller tirsdag den 12. december klokken 19:30 på Hovedbiblioteket i Viborg. Billetprisen er 100 kroner og kan købes på www.viborgbib.dk.

Biblioteket er vært for en kop kaffe og lidt sødt

Kommentarer