Karup

REMA1000 i Karup fik cirkus til byen og penge til lokale foreninger

Købmand Dennis Lind Pedersen (til højre) med de tre glade modtagere af donationer. Fra venstre Karup Søren Andersen fra Kølvrå Idrætsklub, Esther Fleissig og Alexander fra Karup Spejderne, samt Lene Kemper og Jannie Christensen fra Kølvrå Friluftsbad. Fremsendt foto

For fjerde år i træk har REMA1000 i Karup inviteret Cirkus Mascot til byen for at give store og små en oplevelse. Hvert år er overskuddet fra billetsalget kommet nogle til gode, og i år er ingen undtagelse.

Da Cirkus Mascot sidste sidste weekend besøgte Karup var det på invitation fra købmand Dennis Lind Pedersen, der har skabt en tradition til glæde og gavn for byen. Og nu når teltpælene er trukket op igen, er det tid til at gøre status og få delt entreindtægterne ud til tre af byens foreninger.

– Sidste år fik kunderne et gavekort svarende til billettens værdi, som de kunne handle for i butikken. I år valgte vi at pengene skulle gå tilbage til byens borgere på en anden måde, og derfor har vi valgt at donere 4.500 kroner til hver af tre udvalgte foreninger, fortæller Dennis Lind Pedersen.

Penge til foreningsarbejdet

De tre foreninger, der er blevet valgt, er Karup Spejderne, Karup Kølvrå Idrætsklub (KKIK) og Kølvrå Friluftsbad. Foreningerne gør hver især et stort stykke arbejde for børn og unge i byen, og de er meget glade for at få nogle penge til at fortsætte deres videre arbejde. Den økonomiske indsprøjtning skal hos alle foreningerne gå direkte til aktiviteter, så alle medlemmerne får glæde af pengene.

– Vi vil gerne bruge pengene til ungdomsarbejdet i klubben, og vi har blandt andet altid brug for nyt tøj og bolde til floorball, fodbold og håndbold, fortæller Søren Andersen fra KKIK, mens Esther Fleissig fortæller, at pengene til Karup Spejderne går til nye aktiviteter, så de kan komme på tur og få noget nyt grej. Lene Kemper og Jannie Christensen fra Kølvrå Friluftsbad fortæller ligeledes, at pengene falder på et tørt sted, da planerne om at udvide legepladsen med nye aktivitetsredskaber nu er en realitet.

Det har altså endnu en gang vist sig at være en succes for den lokale købmand at alliere sig med Cirkus Mascot, så der både kommer cirkus til Karup og penge til foreningslivet.

– Det har været en god succes, og der var faktisk udsolgt i løbet af en god uge, så jeg tør godt love, at vi gentager succesen næste år, lyder det fra en glad Dennis Lind Pedersen.

Kommentarer