Rødding

Rødding Lokalråd inviterer til udviklingsworkshop

Hvilke muligheder ser du for udvikling i Rødding? Sådan lyder spørgsmålet fra byens Lokalråd, der sammen med Viborg Kommunens landdistriktschef og forvaltningen inviterer til udviklingsworkshop på torsdag 24. oktober i forsamlingshuset.

Rødding er blandt de fem landsbyer i Viborg Kommune, som Landdistriktsudvalget har udpeget til at deltage i en ny runde af workshops om landsbyudvikling.

Derfor derfor inviterer Lokalrådet og Viborg Kommune nu byens borgere til en udviklingsworkshop, hvor alle kan komme med deres bud på tiltag og ideer til udvikling af byen. Rødding er en aktiv by med et rigt foreningsliv, og så har man lige åbnet en ny borgerfinansieret købmand efter brugsen sidste år måtte lukke.

Men som lille by kan man ikke hvile på hvile på laurbærrene, og nu har man mulighed for at bidrage med input til, hvad der kan gøre Rødding endnu bedre.

“Her er ingen idé for stor eller for lille. Skal der flere bænke på strækningen fra Kildevænget til købmanden? Skal byen udvikle sig mod nord, syd, øst eller vest? Skal der trafikdæmpes yderligere? Kom og giv dit besyv med og tag gerne naboen, manden, konen, sønnen og datteren under armen, så vi får hørt alle aldersgruppers idéer”.

Sådan lyder opfordringen fra Lokalrådet, der håber at se rigtigt mange i forsamlingshuset på torsdag klokken 19.

Kommentarer