Hammershøj

Sæsonafslutning i Friluftsbadet i Hammershøj

I år, den 28. juni, fejrede Midtjysk Friluftsbad sit 50 års jubilæum – på dagen præcis 50 år efter indvielsen. På søndag rundes jubilæumsåret af. Arkivfoto

På søndag 29. september er det sidste chance for at få sig en dukkert i friluftsbadets lune vand i Hammershøj. Samtidig inviteres alle til sæsonafslutning med gratis entré og pølser på grillen.

Sidste års lange og varme sommer gjorde udslag på besøgstallet hos  Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj som slog rekord med næsten 14.000 betalende gæster.

Helt samme niveau nåede man ikke i år, hvor sommeren nok bød på en del varme dage, men næsten lige så mange af det modsatte.

– Man kan sige, at i år var vi tilbage på et normalt niveau, fortæller formand for friluftsbadets bestyrelse, Gert Liengaard, som kan berette om et besøgstal på et sted mellem 7000-9000 gæster.

– Det er dog vores plan, at ‘normalen’ gerne skulle ligge lidt højere, tilføjer han og forklarer, at det især er perioden op til og efter sommerferien, der er dykket i antal besøgende i forhold til rekordåret 2018.

– Men vi kan til gengæld glæde os over, at der stort set har været booket op på alle vores svømmehold. Aquafitness og vores nye tiltag med stillesvømning er også blevet taget rigtigt god imod. Vi har også haft en del udlejninger til private arrangementer, som er blevet meget populært, og så har vi desuden haft et godt salg i kiosken, lyder meldingen.

Hyggelig afslutning

Denne uge er den sidste i sæsonen, hvor man kan komme ud og få sig en dukkert, inden badet lukker ned for vinteren.

Det har været et begivenhedsrigt år, hvor Midtjysk Friluftsbad blandt andet har fejret 50 års jubilæum.

På søndag fejres sæsonafslutningen med en hyggedag fra klokken 12 til 16. Der er gratis entré for alle, og klokken 13 fyrer bestyrelsen op under grillen, og så er der fællesspisning med grillede pølser, kartoffelsalat og andet tilbehør, som kan købes for små penge.

Alle er velkomne til at komme og deltage.

Kommentarer