Viborg by

Sct. Mathias Centret lukker alle butikker undtaget Meny og Stoholm Slagteren

Alle butikker lukker fra i morgen i Sct. Mathias Centret. Eneste undtagelse er Meny og Stoholm Slagteren samt The Burger Concept, der fortsætter med at sælg take away. Foto: sctmathiascentret.dk

På et pressemøde tirsdag aften klokken 19.00 har Statsminister Mette Frederiksen bebudet nye restriktioner. Fra i morgen forbydes forsamlinger på over ti personer. Samtidig lægges der store restriktioner på cafeer, restauranter, sportsklubber med mere.

Det gælder samtlige virksomheder med tæt kundekontakt, som skal lukke ned resten af måneden. Frisører, massører og tatovører skal lukke. Det skal også restauranter, barer, værtshuse og natklubber.

For detailhandlen gælder samtidigt, at flere butikker under tag – det gælder dermed butikker i storcentre skal lukke.  Som følge af myndighedernes påbud, lukker alle specialbutikker i Sct. Mathias Centret fra i morgen onsdag den 18. marts til og med 30. marts. Det fremgår af centerets hjemmeside.

Her kan man også læse, at Meny og Stoholm Slagteren forsat vil holde åbent. Det gælder også for The Burger Concept, som fra i morgen kun sælger take away.

Man oplyser også, at rengøringen i centeret er fordoblet på fællesområder, toiletter og i ammerum. Det samme er tilfældet med desinficering af alle overflader, og så er der ophængt håndspritdispensere ved alle toiletter.

På hjemmesiden opfordres besøgende i øvrigt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger med at holde god afstand til hinanden, både når man handler, står i kø ved kassen – også i forhold til medarbejderne på gulvet og i kassen.

Læs mere på sctmathiascentret.dk

Kommentarer