Skelhøje

Skelhøje Købmandsgaard skal have ny købmand

Michael Nielsen. Foto: Skelhøje Købmandsgaard

Skelhøje Købmandsgaard skal til at kigge sig om efter en ny købmand. Michael Nielsen, som har bestredet jobbet siden april 2016, stopper for at kunne videreuddanne sig. Det fremgår af det seneste nyhedsbrev fra købmandsgården.

Michael Nielsen, der startede som elev og siden 1. april 2016 har været købmand i butikken, ønsker at komme videre med sin erhvervsmæssige udvikling.

“Vi har været utroligt glade for Michaels indsats, først som elev, og siden 1. april 2016 som købmand. Michael har arbejdet hårdt for Skelhøje Købmandsgaards overlevelse. Michael har nu et ønske om at komme videre og dygtiggøre sig, en udvikling som har været vanskelig at varetage ved siden af jobbet som købmand og ansvarlig for både indkøb og personale, og det er en beslutning som vi i bestyrelsen respekterer”, står der blandt andet i nyhedsbrevet.

Det er aftalt med Michael Nielsen, at han stopper som købmand i Skelhøje med udgangen af januar måned 2019, og bestyrelsen har en afløser i kikkerten.

“Bestyrelsen har været i tænkeboksen efter beslutningen, for gode købmænd hænger ikke på træerne, men vi mener at vi har fundet den helt rigtige afløser for Michael Nielsen. Mere om det, når alle brikker er faldet på plads først i det nye år”, lyder det.

Den unge købmand er ikke vild med at være i centrum og blive fejret, men der er alligevel planer om at markere hans afsked på et endnu ikke datosat tidspunkt.

Kommentarer