Livsstil og forbrug

Spar tid med en ny tørretumbler

Det kan være en stor fordel at investere i en tørretumbler. Annoncørbetalt indhold.

Hvis du er vant til at vaske tøj og lufttørre det på et tørrestativ, ved du hvor tidskrævende og besværlig processen kan være. Det er ikke kun bøvlet at skulle hænge hvert eneste tøjstykke op, det tager også mere end et døgn at tørre det, medmindre der er mulighed for at stille det i bagende sol.

Derfor kan det være en stor fordel at investere i en tørretumbler, som kan gøre dit liv meget nemmere. Du kommer til at spare rigtig meget tid, når der skal ordnes vasketøj. Med en tørretumbler tager det højst et par timer om at tørre tøjet, og herefter er det klar til at blive lagt ind i skabet. Det er en stor hjælp, hvis du er træt at skulle sætte en hel dag af til at vaske tøj. Klik her og læs mere om, hvilke tørretumblere du kan købe. 

3 tips til at vælge den rette tørretumbler 

Hvis du er helt vild med tanken om at købe en tørretumbler men ikke ved, hvilken model du skal vælge, skal du læse med her. Du får 3 tips til, hvordan du finder den rette tørretumbler til dit hjem. 

  1. Vælg mellem kondens eller aftræk: Der findes hovedsageligt to forskellige typer af tørretumblere; kondens og aftræk. En kondenstørretumbler kan opsættes alle steder i hjemmet og skal ikke tilkobles en aftrækskanal som en aftrækstørretumbler. Til gengæld skal du tømme din kondenstørretumbler for vand, mens det ved aftræksmodellen kommer direkte ud. 
  2. Undersøg energiforbruget: Der kan være stor forskel på, hvor højt energiforbruget er for den enkelte tørretumbler. Her er det en god idé at vælge en med et lavt forbrug, da det både er en fordel for miljøet og din pengepung. 
  3. Mange funktioner: Mange nyere tørretumblere har en række af smarte funktioner. Her kan du undersøge, hvilke du finder mest nyttige, og vælge en maskine med dem. 

Kommentarer