Kølvrå

Sponsoraftale giver ekstra kraft til svømmetagene i lokal klub

Det er ikke kun svømmere, energiselskabet OK støtter. Foreninger og klubber i hele landet er en del af OK's sponsoraftale. Pressefoto: OK

Kølvrå Svømmeklub kan se frem til støttekroner via en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Svømmerne i Kølvrå Svømmeklub kan se frem til mere medstrøm i vandet. Klubben har nemlig indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Næstformand i svømmeklubben, Jesper Gøtche, glæder sig over sponsoraftalen og ser frem til, at det økonomiske bidrag kan komme medlemmerne til gode.

– Det betyder da en hel del, at vi har mulighed for at støtte klubben, hver gang vi tanker hos OK, siger han i en pressemeddelse fra OK.

Der bliver brugt en masse resurser på redskaber i svømmeklubben, og her håber Jesper Gøtche, at der kan blive mulighed for endnu flere redskaber via sponsoraftalen.

– Vi bruger vi jo en del redskaber i svømmeklubben, som bliver slidt med tiden, og i disse corona-tider må vi kun bruge redskaberne en gang, og så skal de lægges væk indtil næste gang. Det kræver derfor, at vi har en del ekstra, fortæller han.

Bilister kan støtte foreningen

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Kølvrå Svømmeklubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte svømmerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte lokalsporten.

– Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, fortæller Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.800 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Parasport Danmark

Kommentarer