112 og retsvæsen

Ung bilist fastklemt efter ulykke ved Bjerringbro

Mandag aften var en ung mand ude for et solouheld ved Bjerringbro. Han blev klemt fast og måtte skæres fri af redningsfolkene.

Uheldet skete kort efter klokken 23 på Hedemøllevej nord for Bjerringbro, hvor en 23-årig mand fra Viby ved Aarhus mandag aften af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil.

Vidner så, at manden slingrede ud og påkørte både et vejskilt og nogle træer. De ilede straks til undsætning og slog alarm.

Redningsmandskabet var på stedet kort tid efter og konstaterede, at den 23-årige mand var klemt fast i bilen og klagede over smerter fra nakke og ryg.

– Han var det, man kalder teknisk fastklemt. Det vil sige, at have havde nakke- og rygsmerter, og at han ikke bare kunne drejes rundt og tages ud. Derfor klippede vi taget af bilen for at få ham ud i bedst mulig stand, udtaler indsatsleder ved Midtjysk Brand og Redning, Lars Erik Møller Leth til Viborg Stifts Folkeblad.

Indsatslederens vurdering var , at den unge mand umiddelbart ikke var kommet svært til skade, men han blev kørt til skadestuen på Viborg Regionssygehus.

Angiveligt skyldtes uheldet glat eller fedtet føre.

Kommentarer