Viborg By

Viborg Bibliotekerne aflyser alle arrangementer med over 50 deltagere

Alle arrangementer på Viborgbibliotekerne med over 50 deltagere er aflyst foreløbigt frem til og med den 18. oktober 2020. Pressefoto

Viborg Bibliotekernes arrangementsprogram for efteråret bliver med færre deltagere grundet regeringens nye restriktioner. Alle arrangementer med over 50 deltagere frem til og med den 18. oktober 2020, er derfor aflyst.

Fra i dag ændrer Viborg Kommune praksis for arrangementer. Indtil den 18. oktober er det maksimale deltagerantal begrænset til 50 personer.

For at efterleve de nye restriktioner ændrer Viborg Bibliotekerne derfor praksis for deltagerantallet ved arrangementer. Begrænsningen af deltagerantal gælder nu også ved siddende arrangementer.

– Borgernes sikkerhed kommer i første række, og Viborg Bibliotekerne følger selvfølgelig de nye gældende restriktioner for arrangementer og antal deltagere. Foreløbigt gælder begrænsningen frem til den 18. oktober, siger biblioteks- og borgerservicechef Britta Thuun-Petersen.

Efterårsferiens populære skattejagter fortsætter

Efterårsferien byder dog stadig på kulturelle oplevelser, som Viborg Bibliotekerne arrangerer. De populære skattejagter afholdes som planlagt. Det kan lade sig gøre fordi der ikke er tale om ét arrangement på én samlet lokation og tillige foregår ude i naturen, i grupper på under 50 deltagere. Både ved udlevering af skattekort og ude på selve ruterne appellerer vi til, at alle deltagere er ekstra opmærksomme på at holde afstand til andre ’skattejægere’ og eventuelt selv medbringer håndsprit til turen, for en sikkerheds skyld.

– I år er der fem nye ruter med skattejagter rundt i Viborg Kommune, som børnefamilier kan glæde sig til. Vi følger alle restriktioner og ser frem til at give borgerne en fantastisk oplevelse ude i naturen – på trods af de Corona restriktioner vi alle må følge dette efterår, siger afdelingsleder for Kultur og Oplevelser, Mikael Graaberg.

Viborg Bibliotekerne opdaterer løbende hjemmesiden med ændringer og aflysninger i programmet for efteråret. Borgerne kan finde senest nyt på www.viborgbib.dkferieaktiviteter.viborg.dk og på Facebook.

Kommentarer